Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

08 February 2024 Aslan burcu yorumu

Sabah sorumluluklarınızın baskısını hissederek güne erken başlayacaksınız. Bugün duygularınızı denetlemeniz pek kolay değil. Alıngan ve duygusal bir tavır içine girebilirsiniz. Birlikte iş yaptığınız kişiler ve iş arkadaşlarınız ile aranızda çıkabilecek çekişmeler baskı duygusu uyandırabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için kendinizi zorlayabilirsiniz ve değişmeye başladığınızı hissedebilirsiniz. Güçlü ve yaşam enerjisi yüksek kişiler ile birlikte olmak sizi rahatlatacak ve kendinizi güçlü hissetmenizi sağlayacak. Akşama doğru alacağınız davete gidebilirsiniz. Dışarı çıkmak ve keyifli ortamlarda bulunmak halinizi değiştirecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Aslan burcunun bugün genel durumu

Yakınlarınızdan birini ziyarete gitmek için kısa bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Bu kişi sizi, ilgilenmenizin gerekeceği bir gelişmeden haberdar edebilir. Bununla ilgili olarak çevrenizden bazı kişilerle iletişim cihazları üzerinden konuşmalar yapabilirsiniz.

Aslan Burcu Kariyer Durumu

Yoğun bir döneme girebilirsiniz. Bu yoğunluk daha çok iletişim alanında ortaya çıkabilir. Birkaç gün önceden kalmış maddi nitelikli bir konu hakkında, ilerleyen günlerde bazı görüşmelerde bulunabilirsiniz. Yakın iş çevrenizin fikirlerini almanız mümkündür.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Kaynaklarınızı harcayan veya enerjinizi alan kişilere her ne kadar yardımcı olmak isteseniz de, bu kişilerle ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Artistik konularda yaratıcılık veya yaratıcı işlerle uğraşma eğilimimiz fazla. Sabah saatlerinde, ilişkilerimizde daha hassas ve anlayışlı tavırlar sergilememiz gerekiyor. Zira, tartışmalara açık saatler olabilir. Öğle civarı ise, eğer duygularımızdaki coşkuyu ayarlayabilir veya aşırılıklardan uzak durabilirsek kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz. Ancak, haddinden fazla özgüven, koşulları zorlama, aşırı gurur ya da aşırı iyimserlik veya fazla talepkar ya da ısrarcı olmak gün boyu uzlaşma ortamı yakalamayı veya gerçekçi olmayı zorlaştıracaktır. Gerçekçilikten uzak olunması veya aşırı iyimserlik nedeniyle, maddi konuları başka bir gün konuşmak ya da maddi girişimlerde bulunmak için farklı bir gün seçmek daha doğru olabilir. Benden söylemesi Niobe?ce! ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün daha dışadönük ve sosyal açıdan hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarla bir araya gelmek güzel bir seçim olabilir.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İsteklerinizi yaşama geçirmek için, uygun bir gün. Hızlı düşünüyor ve planlarınızı güçlü bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz. Bugün, düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için, bazı yolculuklar söz konusu olacak. Özellikle, fikrine değer verdiğiniz kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Onların yardımlarını da alabilirsiniz.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İnsanlardan bir talepte bulunurken herkesin sizin kadar cömert ve merhametli olacağını ümit ediyorsunuz. Ancak bazı şeylere iyi niyet olarak bakmayıp iş başka arkadaşlık başka diyen insanlara karşı daha ölçülü olmalısınız.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.