Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

10 February 2024 Aslan burcu yorumu

Önemsediğiniz konulara yönelik gelişmeler sizi memnun edecek ve dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Bugün yapmanız gereken işlere dikkatinizi odaklayacaksınız ve önceden belirlediğiniz gibi işlerinizi sürdüreceksiniz. İsteklerinizin gücü sayesinde üzerinizde baskı duygusu uyandıran konular ve kişiler ile başa çıkabilirsiniz ve hiçbir zaman olmadığı kadar sabırlı davranabilirsiniz. Ayrıca kararlı ve istekli çalışmalarınız ile önemli kişilerin takdirini kazanacaksınız ancak bu durum yeni sorumluluklar almanızı gerektirebilir.

Aslan burcunun bugün genel durumu

Uzakları gezip görme, yeni şeyler öğrenme isteğiniz oldukça artacaktır. İlk boş vaktinizde uzun bir seyahat gerçekleştirme kararı verebilirsiniz. Bir bağınız yoksa bu seyahate hemen çıkmak istemeniz de mümkündür.

Aslan Burcu Kariyer Durumu

İletişimin oldukça yoğunlaşacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Gün içerisinde çeşitli konuşmalar veya görüşmeler yapmanız, toplantılara katılmanız ve tartışmalarda bulunmanız ana konular olacaktır.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Özgür konuşmakla patavatsızlık arasında fark vardır malum. Normal şartlar altında, bu konularda oldukça zarif davranan bir kişi olmanıza rağmen, bugün, kendinizi bir an da yanlış anlaşılabilecek şeyler söylerken bulabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde fikir çatışmaları söz konusu olabilir. Fikrinde ısrarcı olan kişilerle uğraşılması gerekebilir. Oysa, önemli görüşmelerimizi öğle sonrası saatlere bırakabilirsek rahat diyaloglar kurmakla kalmayıp hayalci yaklaşımlar dahi geliştirebiliriz. Akşam saatleri manevi duygularımızı güçlendirip ruhsal veya dinsel çalışmalar yapmak için uygun görünüyor. Hastalıklara şifa veren etkilerden faydalanmaya bakalım. Ay?ın Akrep?te olması sevgi, aşk, tutku, şüphe, mistik konular türünde başlıkları da gündemimize taşıyacaktır. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Babanızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Aile geçmişinizle ilgili olaylar duygusal yoğunluk yaratabilir. Konuşmalar mücadele duygusunu ön plana çıkarabilir. İletişim kurmakta zorlandığınız zamanlarda sakin kalmakta fayda var. Akşam saatlerinde ihtiyaç duyduğunuz iç sesinize kavuşmuş olacaksınız. Akışta kalmaya özen gösterin.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İşinizle ilgili değişimlere hazırsınız. Çevresel koşullarınız yeniden gözden geçirmelisiniz. Bir çok sorunların üst üste gelmesinden dolayı canınız sıkılacaktır. Oysa yaşamınızla ilgili yeni yapılanmalar sizi bekliyor. Kendinizi hiç kimse ile kıyaslamak istemiyorsunuz Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden istediğiniz gibi faydalanabilirsiniz.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kendi kendinize yaptığınız ama diğerlerini de ilgilendiren planları dile getirip karşınızdakinin fikrini almamışsanız hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. En azından en yakınlarınızla paylaşın bugün için planladıklarınızı.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.