Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

11 February 2024 Aslan burcu yorumu

Bugün sizin için sıradan bir gün olacak. Beklediğiniz bazı haberlerin gelmemesi gününüzün en olumsuz gelişmesi olacak. Bugün eski dostlarınızla görüşme, onlarla eski günler hakkında konuşma fırsatı bulabileceksiniz. Bir süredir ihmal ettiğiniz aile büyüklerinizi akşam saatlerinde evinize davet edebilirsiniz.

Aşk yaşamı:

Bugün sevgilinizle ilişkiniz hakkında dedikodu yapıldığını öğrenecek ve çok öfkeleneceksiniz. Bu dedikodulara kulak asmamaya çalışın ve bundan sonra çevrenize dikkat edin.

İş yaşamı:

Bugün sizin için yorucu bir gün olacak. Rutin işlerinizin yanı sıra başka insanların işleriyle de ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Bu durum sizi bayağı bir sinirlendirecek.

Para durumu:

Yanlış bir karar önümüzdeki günlerde başınızı ağrıtabilir. Maddi konulardaki başarısız kararlarınızın acısını fazlasıyla yaşadınız ama halen uslanmadınız.

Bugün dikkat etmeniz gereken:

Bugün zaman zaman sinirlenmenize yol açacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalı ve kendinizi kontrol etmelisiniz.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İşiniz veya özel yaşamınızla ilgili bazı konular ya da tartışmalar daha karmaşık hal alabilir veya direkt cümleler söz konusu olabilir. Bu olaylar sizi belli konularda daha akıllı ilerlemeye sevk edecektir. Tüm burçlar için gün geneli: Üç haftadır geri harekette olan, yanlış anlaşılmalara veya iletişim sorunlarına neden olan Merkür bu akşam doğru harekete geçiyor. Hemen olmasa da, birkaç gün içinde iletişim araçlarıyla, ulaştırma veya elektrik elektronik başlıklarındaki konularla ilgili aksiliklerin düzelmeye başladığını görebiliriz veya bazı işlerimiz daha rahat ilerlemeye başlayabilir. Kendimizi abartılı şekilde ortaya koymamayı veya tutarlı isteklerde bulunmayı ve kibirden uzak durmayı başarabilirsek ilişkilerimizin daha rahat akacağı veya işlerimizin istediğimiz şekilde gelişebileceği bir gündeyiz. Tartışmalardan uzak duralım. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İşinizle ilgili değişimlere hazırsınız. Çevresel koşullarınız yeniden gözden geçirmelisiniz. Bir çok sorunların üst üste gelmesinden dolayı canınız sıkılacaktır. Oysa yaşamınızla ilgili yeni yapılanmalar sizi bekliyor. Kendinizi hiç kimse ile kıyaslamak istemiyorsunuz Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden istediğiniz gibi faydalanabilirsiniz.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Eşinizle aranızda ihmal edilmiş bazı konuşmaları gündeme getirmek için çok fırsatınız oldu geçtiğimiz günlerde. Yanlış anlaşılmaları düzeltme fırsatlarını değerlendirip uzlaştıysanız aynısının bir daha olmasına izin vermeyin.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.