Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

13 February 2024 Aslan burcu yorumu

Sizi uzun zamandır rahatsız eden bir kırgınlığı, daha çok da karşı tarafın gayretiyle aşabileceksiniz. Ama düzelmeyi başladığı yerde bırakmayın. Yeniden kazandığınız bir şeyi, ilk kez kazandığınız bir şeymiş gibi değerlendirip üstüne özenmelisiniz. Sosyal yaşantınızda bu sıralar biraz hareketleneceğe benziyor.

Aşk:

Aşk ilişkilerinde karşı tarafa tanıdığınız sonsuz tolerans bazen partneriniz tarafından ihmal edildiği biçiminde algılanıyor. İnsan ilişkileri sürekli emek harcamayı gerektirir, siz yeterince emek harcayıp harcamadığınızı kendinize pek sormuyorsunuz.

İş:

İş yaşamınızda yeni bir atılım gerçekleştiremezseniz gerileme başlayacak, haberiniz olsun. Küçük pürüzlere karşı tepkiniz çoğunlukla içe kapanmak oluyor. Oysa tam tersini yapmanın, kendinizi dışa açmanın zamanıdır.

Para:

Geçici bir sıkıntınız olabilir. Yakın çevrenizin destek ve dayanışması ile bunu atlatacaksınız. Asıl üzerine yoğunlaşmanız gereken, konumunuzu güçlendirecek orta vadeli bir iş stratejisi oluşturmak.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İçinizi tembellik yapma isteği kuşatabilir; dinlendirici bir tatil yapmamış olmak da buna yol açabilir, ama şu sıra biraz daha gayretli olmanız gerekiyor.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı planlarınızın olması güzel, ama bu planların çevrenizde bunan diğer kişileri nasıl etkileyeceğini de düşünmelisiniz. Seyahatler, gayrimenkullerle ilgili konular veya ilginizi çeken aktiviteler gündemde. Karşılaşacağınız kişilerden öğrenecekleriniz olabilir. Yeni kazanımlar yolda! Yaşam tarzınızda yapacağınız değişikliklerin faydasını görebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Enerjik ve savaşçıyız. İstediğimizi almak veya ilerlemek istediğimiz konularda durmamak istiyoruz. Ancak, sabah saatlerinde boşluğa giren Ay akşam saatlerine kadar kararsızlık yaratıyor veya belirsizlikler engelleyici oluyor biraz. Daha esnek olabilirsek daha fazla yol alabiliriz. Geceye doğru konsantrasyonumuz yükseliyor, eğer takıntılı kişilik özelliklerimizi veya melankolik ruh halimizi engelleyebilirsek sorumluluk isteyen işleri tamamlayabiliriz. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yaratıcılığınızı kullanarak kendinizi ifade etmek istediğiniz bir gündesiniz. Birlikte eğleneceğiniz kişilerle görüşmek size iyi gelecektir. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde daha haraketli ve keyif aldığınız şeyleri yapmak isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün çevre ilişkileriniz güçleniyor. Ortak dostlarla bir araya gelecek ve onların fikirlerinden etkileneceksiniz. Sosyal ilişkilerinizi canlı tutmaktan hoşlandığınız için, size sunulan tekliflerde farklı istekler arıyorsunuz.Tanıdığınız birinden evlilik teklifi alabilirsiniz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Her zamanki neşe saçan halinize alışık olanlar bugünkü halinize şaşırabilirler. Erken saatler keyifsizliğiniz çok belli olacak. Oysa bu sıkıntılı hali çözecek kişiler etrafınızda olacak. Çocuk enerjisi size iyi gelebilir.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.