Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

14 February 2024 Aslan burcu yorumu

İş yerinizde ve çevrenizde aranılan ve özlenilen birisiniz. Bunu da biliyorsunuz. Çok sevecensiniz. En tepkisiz insanları bile etkileyebiliyorsunuz. Yaşamda ana mutluluk nedeniniz bu ; sevgili insan ilişkilerine sahip olmak. Bu anlamda bir servet sahibi sayılabilirsiniz. Fakat hep verici özelliğiniz size sorunlar yaratabilir.

Aşk:

Bir hayatı her şeyden soyutlayıp tümüyle aşka sunabilirsiniz. Ama yine aşk konusunda büyük bir ihmalkarsınız. Yüksek sorumluluk duygunuz aşkı her zaman alt ediyor. Bulunmaz bir sevgilisiniz oysa.

İş:

Yetenekli ve zekisiniz. Ama aynı zamanda sırılsıklam bir idealist olduğunuz için kilitli kapıları zorluyorsunuz. İş yaşamınızda ruh doygunluğu dışında bir kazanım yok gibi. Bunu yeterli görüyorsunuz.

Para:

Sıkıntılısınız doğal olarak. Desteksiz ve yalnızsınız. Ama çok yakın gelecekte parlak ışıltılar var. Destek beklediğiniz yer ya da kişi de bir hamle yapacak gibi görünüyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlığınız iyi. Bunun dışında dikkat etmenizi gerektirecek bir şey yok. Kimse sizi üzmeyi düşünecek kadar kötü değil.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Geçtiğimiz döneme ait belirsizlik veya şüphe içeren ya da yeterince iyi olmayan bazı konuların tekrar ele alınması gerekebilir. Netleştirilmesi gereken şeyler var. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi iyi hissedebileceğiniz ve aşkta mutlu olabileceğiniz bir gündesiniz. Dışadönük işler, çocuklar ve eğlenceli uğraşlar açısından güzel olanaklar var.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, gizli düşünceler içindesiniz. İçinizde duygusal bir boşluk hissedebilirsiniz. Geçmişle gelecek arasında yaşamı irdelerken, içinizde açıklayamadığınız burukluklar yaşıyorsunuz. Merkür burcunuzda ters hareket ederken, eski sorunlarınızı kafanızdan atarak bazı düşüncelerinizi arıtmanın zamanı geldi. Geçmişe teslim olmamalısınız.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yüz göz olmayın bugün insanlarla. Samimi görünenler aslında başka niyetler barındırıyor olabilir. Kar zarar hesabı yapanlara karşı dikkatli olun. Aşk hayatınızda ise hareketlilik var. Yaratıcı beceriler açısından güzel bir gün.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.