Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

15 February 2024 Aslan burcu yorumu

Sağlığınızla ilgili bir takım şüpheleriniz var. Bu şüpheleriniz sizin endişelenmenize sebep oluyor. Endişelenmek yerine doktora görünmeyi denemelisiniz. Bugün duygusal olarak kendinizi yalnız hissedeceksiniz. Sevdiğinizle ya da güvendiğiniz arkadaşlarınızla konuşmak ve dertleşmek isteyebilirsiniz.

Aşk:

Bugünlerde aşk hayatınız oldukça karışık, kararsızlık içerisinde bocalıyorsunuz. Sevdiğiniz insanda bulamadığınız ilgiyi başkalarında aramak sizi duygusal açıdan yıpratıyor.

İş:

İşinizle ilgili alacağınız kararları hayata geçirmek için hızlı davranmanız gereken bir gündesiniz. Bugün bol bol iş toplantılarına katılacak, işinizle ilgili yeni bağlantılar kurmaya çabalayacaksınız.

Para:

Kısa zaman önce gelirinizde beklemediğiniz bir artış oldu . Bu artış sayesinde ekonomik olarak oldukça rahatladınız. Bütçenizde gözle görülür bir iyileşme görülüyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlığınıza dikkat etmeli kendinizi yorucu faaliyetlerden sakınmalısınız. Çevrenizde sırlarınızı söylediğiniz insanlara dikkat etmelisiniz.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Geçtiğimiz döneme ait belirsizlik veya şüphe içeren ya da yeterince iyi olmayan bazı konuların tekrar ele alınması gerekebilir. Netleştirilmesi gereken şeyler var. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hafta sonu olmasına karşın yapılması gereken işler ya da sizi uğraştırabilecek durumlar söz konusu olabilir. Bugün daha iyi organize olmanız gerekiyor.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yakın dostlarınızla duygusal paylaşımlar yaşamak isteyeceksiniz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınız sizi arayabilir, İletişim konusunda yoğunluk söz konusu olacak. Sezgilerinizin güçlü olmasından dolayı gerilim yaşayabilirsiniz. Bazı kişileri olduğu gibi kabul ederseniz, bugün mutlu olacağınız olaylar sizi bekliyor.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün için yapılacak şeyler konusunda fazla titizlenmek yerine olduğu kadar diyen huzurlu bakış açısını sergileyin. Bu hali ile aslında olan kadarının da sizi ve hatta çevrenizdekileri de mutlu edeceğini görebileceksiniz.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.