Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

16 February 2024 Aslan burcu yorumu

Sevgili Aslan, Mars’ın etkisindesin cesaretin ve kendini beğenmişliğin bugün sorun yaratmasın. Çeşitli duygularla dolusun ve önemli kararlar vermek durumundasın. Kendi zekana güvenerek hareket edersen başarı senindir kimseyle zıtlaşmamalısın. En beğenilen huyun sorumluluk duygun ve ileri görüşlü olmandır. Koru bunları. Bugün bir arada olabileceğiniz kişilerle, iş ortamınızdan farklı konulara dalmak sizi biraz dinlendirecek. Yeni iş bağlantıları için uygun bir gün değil. Olayları iyi irdelemeli fakat, hemen karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz.

Kariyer

Çevrenizdeki insanları idealize etme eğilimine girmemeniz gereken bir gündesiniz. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve çok fazla şey beklemeyin. Kişileri baştan değerlendirmek için uygun bir günde değilsiniz.

Genel Yorum

Özel ilişkilerinizde yaşadıklarınızı inceleyip gelişmeleri ve nedenlerini tam olarak tanımlamak isteyebilirsiniz. Sorunları çözmek için bir kararlılık içine girmeniz de ana konular arasında yer alabilir.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Geçtiğimiz döneme ait belirsizlik veya şüphe içeren ya da yeterince iyi olmayan bazı konuların tekrar ele alınması gerekebilir. Netleştirilmesi gereken şeyler var. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızla ilgili koşullarınız gündeminizi oluşturabilir. Sağlığınızla ilgili konuları göz ardı etmemelisiniz. Çalışma konularında tamamlanmalar olabilir. İşleriniz yavaş ilerleyebilir. Ani gelişen olaylara karşı kontrolünüzü elden bırakmayın. Akşam saatlerinde duygularınıza daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Keyif alacağınız zamanlar geçirebilirsiniz.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Toplumsal yaratıcılığınızın güçlü olduğu bir gün. Kendinizi yetersiz hissedebileceğiniz konulardan uzak kalmayı başarmalı ve amacınıza uygun hareket etmeyi bilmelisiniz. Bugün, organize işlere yatkın bir performans içinde olacaksınız. Çevresel yoğunluğunuzun fazla olduğu bir gün. Eğlenmeye vakit ayırmalı ve kendinize vakit ayırmalısınız.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bir hafta başı için oldukça rahat ve akıcı nitelikte başlayacak gününüz. Sorumluluk aldığınız konulardaki planlı programlı haliniz o kadar da zorlanmadan işleri yoluna koymanızı sağlayacak. Akşama doğru iştah kontrolü şart.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.