Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

17 February 2024 Aslan burcu yorumu

Hayata bakış açınızı değiştirmek istemeniz son derece hayırlı bir yaklaşım fakat zaman zaman duygularınızın kontrolünüzden çıkıyor, karamsar düşüncelerin esiri oluyorsunuz. Ama kendinizi duygusal açıdan geliştirmek sizin elinizde. Akrabalarınızın her zaman desteğini görmek sizi huzurlu kılıyor, size zorluklarla mücadele etme gücü veriyor, bunu değerini bilmelisiniz.

Aşk:

Sevgiliniz ile ilişkilerinizde her ne kadar düzelme var gibi görünse de konuşulmayan pek çok şey, içten içe ilişkinizi yıpratmakta. Gerçeklerle yüzleşmenin zamanı geldi de geçiyor bile.

İş:

Çevrenizdeki insanların tutarsız ve iki yüzlü davranışlarına sinirlenecek stresli bir gün geçireceksiniz. İletişimde yaşayacağınız sorunlar veya aksilikler işinizi aksatacak.

Para:

Küçük ama düzenli bir gelir kapısı açılıyor. Sizi son derece sevindirecek gelişmeler yakındır. Bu gelir, bir malınızın değerlenmesi sonucu elinize geçebilir fakat çok dikkatli olmalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Göz ardı ettiğiniz bazı fiziksel rahatsızlıklarınız var ve size zararlı olabilecek yaşam tarzınızı değiştirmeyi düşünmüyorsunuz.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı ilişki veya iş birliklerini çizgisine uygun sürdürebilmek için gereğinden fazla enerji harcamanız gerekebilir. Bu esnada tercih etmeseniz de kurallara uygun davranmanız da ve objektif olmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcundaki Ay, içinde bulunduğumuz gruplara faydalı olmak isteyeceğimiz, sosyal, toplumsal konulara duyarlı ve yenilikçi bir günde olduğumuza işaret ediyor. Yeni şeyler öğrenebilir, zihnimizi açacak aktivitelerde bulunabilir veya hızlı düşündüğümüz bugün için, pek çok konuyu farklı şekilde ele alabilir, pozitif bakışımızla günü güzelleştirebilir veya farklı şeyler yaşayabiliriz. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşiniz ile ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde iletişimi yoğun zamanlar geçirebilirsiniz. İş açısından verimli girişimler yapabilirsiniz. Yine de işler istediğiniz kadar hızlı ilerlemeyebilir. Yaptığınız işlerin sonuçlarını almak için bekleyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda sakinliğinizi korumanız da fayda var. İkili ilişkilerinize özen göstermelisiniz.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Uzak yolların hayaliniz kurmakla bir şey elde edemezsiniz. Planlı programlı hareket etmekle çok şey kazanacaksınız. Başkalarının düşüncelerini benimsemek zorunda kaldığınız zaman, yaptığınız işten tatmin olamıyorsunuz. Bugün, olayları daha net görmek için gerekli zamanı kendinize tanımalı ve yaşamınızı yeniden sınamalısınız.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün sizinle aynı şekilde hareket etmeyen ve öncelikleri sizden farklı olan insanlara karşı her zamankinden daha çok anlayışlı olmalısınız. Size göre boş gibi görünen bir iş bir başkası için günün en önemli işi olabilir.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.