Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

21 February 2024 Aslan burcu yorumu

Bugünlerde geleceğe yönelik beklentileriniz güçleniyor. Tutkuya yaklaşmış kimi arzularınız, dışardan bazı destekleri de almış girişimlerinizle hayat bulabilir. Bugünlerde çok ilginç bulup umut bağlayacağınız tekliflere hazırlıklı olun. Belli konularda çevrenize verdiğiniz imaj, ilgi çekip sizin üzerinize olumlu hesaplar yapılmasını sağlıyor.

Aşk:

Sandığınız gibi geri dönüşü olmayan bir yolda değilsiniz. Sizden küçük de olsa bir adım bekleniyor. İlişkiniz boyunca gözden kaçırdığınız bazı hatalarınızla bugünlerde yüzleşme fırsatı bulabilirsiniz.

İş:

Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor. İş yaşamınızdaki sıkıntının geçici olduğunun farkındasınız, ama bunun genel bir sıkıntının parçası olduğunu bazen gözden kaçırabiliyorsunuz.

Para:

Günü kurtarma yöntemi, sonradan kazandığınız bir özellik. Ama sizi hızlı bir maddi çöküntüye götürebilir. Yakınlarınızın geleceğinizi düşünmenizle ilgili öğütleri şu sıralar çok önem taşıyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı ilişkilerinizde belli ölçülerde bir esneklik içine girmelisiniz. Ödün vermediğiniz konularda biraz gevşeme göstermeniz halinde, özel bir ilişkiniz rayına oturacak.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı planlarınızın üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir. Seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, hukuk, eğitim, öğretim başlıkları(kurslar, seminerler, sınavlar v.b) ön planda veya yeni bilgiler edinebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgi, aşk ve fiziksel çekim temalarının ön plana çıkabileceği veya sosyal açıdan heyecan verici ya da aktif bir Cuma günündeyiz ve bu etki tüm hafta sonuna yayılıyor! Gün itibariyle, Mars Koç burcuna geçiyor. Koç burcuna geçecek olan Mars, Mart sonuna kadar her alanda enerjik ve cesaretli olacağımıza ve acele hareketlerle herkesi şaşırtacağımıza işaret ediyor. Bu enerjiyle başlayacağımız işlerin başarılı olma olasılığı yüksek olur. Ancak, acelecilik yanlışlıkları ve kazaları da tetikleyebilir. Dikkat lazım!!!! Akabinde, Venüs de, yaklaşık 3 haftalık bir süre için, Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda, iş birliklerimizde veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha cesaretli olabilir, hatta kontrolden çıkabiliriz. Sevgimizi göstermek isteyeceğimiz bir süreçteyiz. Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir. Konuşmak değil eyleme geçmek isteyeceğiz. Heyecanlı ve kararlı olacağımız, konuşmaktan çok yapmaya odaklanacağımız bir süreç başlıyor. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kendinizi aşma konusunda yeterli mücadele gücüne ve cesarete sahip olsanız bile, geleneksel yapınızı bozmak istemiyorsunuz. Sabit düşüncelerin size yarar sağlamadığını görerek, potansiyelinizin doğru değerlendirileceği ve takdir göreceği alanlara kaymalısınız. Ailenizle ilgili sürpriz olaylara hazırlıklı olmalısınız.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugünün teması herhangi bir konuda aslında ne kadar haklı olduğunuzu ispat çabası ile dolu olacak. Özellikle günün ilk yarısı bu tarz ısrarcı tutumlar pek sonuç vermeyebilir. Asgari ortakta buluşmanız sizin de lehinize.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.