Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

23 February 2024 Aslan burcu yorumu

Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu eksikliği arada bir gösteriyor, sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla zorda bırakabiliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir. Yerinde inceleyip bilgilenmek istediğiniz konular var. Önümüzdeki günler içinde uzun bir yolculuk söz konusu.

Aşk:

Önce karamsarlığınızı atmalı ve bu akşamki tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz. Gönlünüzde gözlenen niyetsizlik ve küskünlük, bu akşam tanıştırılacağınız kişi tarafından yok edilebilir.

İş:

Hem maddi hem mesleki açıdan bir sıkışmışlık içinde görünüyorsunuz. Tatminsizliğiniz işinizin türüyle ilgili. Bu yüzden ilişkileri çokça sorgulamanız anlam taşımıyor.

Para:

Alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, bazı açıklarınızı kapatacak, geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız. Kendinize yönelik harcamalarınız şu günlerde biraz aşırı.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Güven vermeye çalıştığınız bir ilişkide yeni güçlükler söz konusu olabilir.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

En azından bugünlük değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabul etmenizde fayda var. Bu şekilde davranmak stresi azaltabilir veya imajınızın ya da tavırlarınızın olan bitenden etkilenmesinin önüne geçebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasında meydana gelen olumsuz açı, önümüzdeki on beş gün boyunca, otorite konumundaki(baba, patron, yönetici, eş, öğretmen v.b) ya da dominant karakterli kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara neden olabilir. Altından kalkamayacağımız kadar çok görev ve sorumlulukla uğraşmak zorunda olmak stres nedeni olabilir. Ya da belli işleri yerine getirmeye çalışırken engellerle ya da engelleyici kişilerle karşılaşabiliriz. Ortaya koyduğumuz işler bizi ya da başkalarını memnun etmeyebilir ya da işimize karışan kişilerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bu açı, aynı zamanda sağlığa daha fazla önem vermek gerektiğinin bir işareti de olabilir. Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir. Kötü karakterli kişiler gündeme gelebilir. Risk almaktan kaçınmakta fayda vardır(iki hafta için). Kopartıcı bir açı değildir. Problemlerle mantıklı şekilde başa çıkma yolu seçilirse ve gereken çalışma gayreti gösterilirse, diğer olumlu gezegen hareketleri kalıcı adımlar atmamız için yolumuzu açacaktır. Kısaca, çalışan kazanır elması kızarır ve güneş girmeyen eve doktor girer dönemindeyizJ ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Geleceğiniz hakkında merak ettiklerinizin cevaplanmasını istediğiniz zamanlar olabilir. Öğlen saatlerinde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Problemler gün yüzüne çıkabilir, bu da sizi hüzünlendirebilir. İlerleyen saatlerinde kendinizi gevşemiş hissedebilirsiniz. Kendinizi duygusal yönden daha iyi ifade edebileceksiniz.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İş çevresinde konuşkan kişiliğinizle sempati topluyorsunuz. Fakat, alışılan iş düzenine karşı tavırlarınız bugün sizi zorlayabilir. Siz emir almaktan hoşlanmadığınız için, size aktarılan düşüncelere hemen tepki gösterebilirsiniz. Bugün, güçlü enerjiniz sayesinde hedeflerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugünün teması herhangi bir konuda aslında ne kadar haklı olduğunuzu ispat çabası ile dolu olacak. Özellikle günün ilk yarısı bu tarz ısrarcı tutumlar pek sonuç vermeyebilir. Asgari ortakta buluşmanız sizin de lehinize.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.