Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

24 February 2024 Aslan burcu yorumu

Geçici olarak üstlendiğiniz bir sorumluluğun vaktini doldurmuş olması, sizde bazı tedirginlikler yaratacak. Bu sorumluluğu almakta doğru mu, yanlış mı yaptığınız konusunda bir muhakeme karmaşası yaşayacaksınız. Önümüzdeki günlerde heyecanlanıp hareketleneceğiniz bir haberiniz olabilir. Çok fazla sorguladığınız bir dostluk ilişkisi içindesiniz. Baskıcılığınız haklılığınızı yok etmeye çalışıyor.

Aşk:

Çaresizlikleri sorun gibi görmeye başlamamalısınız. Sevgilinizin işi gereği size arada bir yalnızlıklar yaşatması, ilişkinizin neredeyse temel sorunu olmaya aday gibi. İleriye doğru herşeyin düzeldiğini göreceksiniz. Sabır edin.

İş:

Bugünlerde sorunlarınızla ilgili büyük bir kalabalığınız olacak. Size çok söz düşebilir. İş yaşamınızda işlere tümüyle odaklanmanızı engelleyen bir şeyler var. Bunu keşfedip adını koymanız gerekiyor.

Para:

Para konularında bugünlerde titiz olmanızda yarar var. Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız. Daha hareketli alanlara kaydırmak istediğiniz birikiminiz, güvensizlikler yaşamanıza neden oluyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı durumlarda ise merakınızı bastırmanız gerekiyor. Çoğu zaman bunun yararını görüyor olmanız, sizi gizli zararları görmekten alıkoyuyor.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Birlikte çalıştığınız ya da iş yaptığınız kişilerin veya meslektaşlarınızın sözlerini görmezden gelmek yerine kulak vermenizde fayda var. Önerileri veya verecekleri bilgiler oldukça işinize yarayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, önümüzdeki üç gün için, ilişkilerimizde veya maddi durumumuzda daha sağlıklı ve mantıklı adımlar atmamız ya da daha akılcı düşünmemiz ve planlama yapmamız için destekleyici olacaktır. Ancak, sabah saatlerinde aşırılıklardan kaçınmalıyız (çok yeme, çok konuşma, abartma, ukalalık, çok harcama, sıvı alımını abartma v.b). ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sosyal konularla ilgilenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerindeki enerjiniz tüm güne yayılacaktır. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size çok iyi gelecek. Gün içinde dernek işlerinizi tamamlamak için uygun fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aksayan işlerinize karşı sabırlı olmalısınız. İş hayatınızda başkalarından destek almak işlerinizi kolaylaştıracaktır.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay kombinasyon burcunuz Boğa'da ilerlerken, sosyal yaşantınızda farklı fikirlerin çeliştiği ortamlarda olacak ve bundan büyük bir keyif alacaksınız. Jüpiter'in konumu rutin çalışmalarınızın genişlemesine neden olacak. Keyifli yaşamanın püf noktalarını keşfetmeniz sonucunda hayatınızın farklı yönleri ortaya çıkacak.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aşırı özgüven ve inisiyatifi ele alıp hareket eden ya da bu nedenlerle harekete geçmeye ihtiyaç duymayan yaklaşımlar bugün otorite figürleri ile aranızda sorun yaşatabilir. Konumlar ve bunlara verilen değerler önemli bugün.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.