Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

25 February 2024 Aslan burcu yorumu

Yakın ilişkilerinizde ciddi davranabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kendinizi aşk ve iş hayatınız arasında sıkışmış hissedebilir ve bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Aile yaşantınız ve güvenliğinizde geçmişten kaynaklanan problemler tekrar ortaya çıkabilir. Bunları tek başınıza çözümlemek isteyebilirsiniz.

Aşk:

Aşk hayatınız üzerindeki olumlu etkileri yaşamınızın her alanında hissedebilirsiniz. Beklenmedik kararlar ve davranışlarla sevdiğinizi şaşırtabilirsiniz. Bazı yenilikler düşünebilirsiniz.

İş:

Meslek yaşamınızda bazı güçlükler çıkabilir. İş konusuna yüklenebileceğiniz ve detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz yoğun bir gündesiniz. Bugün yeteneklerinizi ön plana çıkartabilirsiniz.

Para:

Parasal konulardaki girişimleriniz bugün olumlu sonuç verebilir. Ayrıca parasal konularda yenilik yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel kazancınızı arttırıcı faaliyetler olumlu sonuçlar verebilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün oldukça heyecanlısınız. Bu bakımdan arkadaşlıklar ve yakın çevrenizden gelebilecek tepkilere hazırlıklı olmalısınız.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İstediğiniz zaman ulaşabileceğiniz ve destek alabileceğiniz önemli pozisyonlarda tanıdıklarınız var. Bu kişilerle ne şekilde ve ne zaman kontak kurmanız gerektiğine karar vermeniz yeterli olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oldukça yoğun ve iniş çıkışlı bir gündeyiz. Ay?ın Satürn, Güneş ve Neptün?le olumsuz, Mars ve Venüs?le olumlu açıları mevcut. Öğle sonrası ve akşam saatlerinde, isteksiz, kararsız, engellenmiş veya baskı altında hissedebiliriz ya da yanıltıcı ve belirsizlik içeren etkiler ne yöne ilerleyeceğimizi bilemememize neden olabilir zaman zaman. Özellikle akşam saatleri ve 15.00 civarı gerilime açık saatler olabilir. Sakinliğimizi korumamız durumunda ise, Mars?ın olumlu etkisini işlerimizi tamamlamak için kullanabiliriz. Hafta başında ele aldığım olumsuz gökyüzü görünümü de bugün etkisini hissettirebilir. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecek beklentilerinizle ilgili yaratıcı fikirler içinde olabilirsiniz. Sosyal konularınızla ilgili belirsiz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün güzel şeyler için para harcamaktan çekinmeyeceksiniz. Öğleden sonra işlerinizde elinizde olmayan nedenlerden dolayı aksaklık yaşayabilirsiniz sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Karşıt evinizde Merkür geri gitmeye devam ediyor. Problemleriniz gözünüzde büyütebilirsiniz. Günlük kapasitenizin üzerinde çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Maddi konularda beklemediğiniz olumsuzluklar, sizi tedirgin edebilir. özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyecek ve engeller karşısında sinirli tavırlar içinde olacaksınız.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kalabalıkların enerjisini yükseltecek derecede yüksek bir motivasyonunuz var bugün. Bazı konularda inisiyatif almanız, liderlik etmeniz pek çoğunun keyfini yerine getirecek. Ancak bunu hoş görmeyen sivri tipler de çıkabilir.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.