Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

26 February 2024 Aslan burcu yorumu

Kişisel fikirlerinizde değişim arzusu yaşayabileceğiniz bugünde aktif bir hayal gücüne sahip olabilirsiniz. İkili ilişkileriniz konusunda oldukça hassas ve duyarlısınız. Objektif olmakta güçlük çekebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün yaşadığınız yer ile ilgili sorumluluklar gündeme gelebilir.

Aşk:

Aşk ilişkinizde gerilimler yaşayabilirsiniz. Sevgilinizle fikir ayrılıklarına düşebileceğiniz görülüyor. Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

İş:

İş konusunda kendinize yeni alanlar yaratabileceğiniz ve yaratıcılığınızın ön planda olacağı şanslı bir iş günündesiniz. İşlerinizde başarılı olabileceğiniz görülüyor. Enerjinizi dikkatli kullanmalısınız.

Para:

Maddi konularda kararsız davranabileceğiniz bir gündesiniz. Para hareketleri harcamalarınızı arttırabilir ve kaynaklarınızı tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün ikili ilişkilerinizde politik davranmanız gerekiyor. Özellikle iş çevrenizdeki ikili ilişkilerinizde.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Doğru olduğunu düşündüğünüz olaylarla ilgili tekliflerde veya önerilerde bulunabilir ve aradığınız desteği bulabilirsiniz. Ancak, bu esnada olabildiğince gerçekçi olmanız gerekiyor. Elinize geçecek bilgiler seyahat, eğitim veya iletişim başlıklarında faydalı gelişmelerin önünü açabilir. En iyi anlaşma sunulana kadar bekleyin. Son olarak sizi zorlayan bir durum(ilişki, iş birliği, aşk v.b) sizin istediğiniz şekilde sonuçlanabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars ve Satürn arasındaki olumlu açı ve Güneş Neptün kavuşumu adım atacağımız işlerde son derece istekli ve hevesli olacağımızı, girişkenliğimizin artacağını gösteriyor. Ancak, bir o kadar da hayalci olabileceğimiz, yanıltıcı etkilere açık bir gündeyiz. Aslında zihnimiz hızlı çalışıyor, ama yanılgıya açık kararlarımız da olabilir, yanlış değerlendirmeler yapabiliriz veya yanıltıcı kişilerle karşılaşabiliriz. Değişken koşullar ve fikirler ön planda ve kadersel etkiler devreye giriyor. Dolayısıyla olumlu etkilerden maksimum faydalanabilmek için detaycı düşünmeyi ihmal etmemeliyiz. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Elinizde olmayan nedenlerle başınıza gelecek olaylar gündeminizi etkileyebilir. Yaşayacağınız kayıpların ardından, içsel süreçlerin içine girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Sabah saatlerinde ilişkilerinizle ilgili konular daha fazla gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınıza özen göstermenizde fayda var.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Kariyer gezegeninizle para gezegeninizden olumlu etkileşimler alıyorsunuz. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen göstereceksiniz. Fazla çalışarak vücudunuza yüklenmemelisiniz.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Çocuğunuzla ilgili bir konudaki sorununuz için bir uzman görüşüne başvurmak ve profesyonel destek almak için destekleyici olan günlerdesiniz. Keyif veren bir uğraşınız konusunda da tecrübeli biri size pratik bilgiler verebilir.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.