Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

27 February 2024 Aslan burcu yorumu

Genel anlamda huzuru bulacağınız bir gündesiniz ve bazı eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Şu sıralar hayatınızda oldukça etkileyici biri var ve hiç olmadığınız kadar mutlusunuz. İş hayatınızda kıvrak zekanızla her gününüzü renklendirmeyi çok iyi biliyorsunuz. Akşama konuklarınız var.

Aşk:

Aşk hayatınızda hiç olmadığınız kadar mutlusunuz. Yalnız çevrenizdeki insanların sizi kıskanıp ilişkiniz hakkında sürekli yorum yapmaları yüzünden bugün bu insanlarla büyük bir tartışmaya girebilirsiniz.

İş:

Aradığınız işi henüz bulamadınız yada iş yerinizde istekleriniz gerçekleşmedi ve iş pozisyonunuz size vaat edilen gibi değil. . Ümidinizi kaybetmeyin, bir iş değişikliğini şu an kaldıramazsınız.

Para:

Parasal durumunuz ailenizin desteği sayesinde idare eder durumda. Ailenizden maddi olarak destek görmeniz canınızı sıkıyor. Bugün aile büyükleriniz sizin ile bu konuda bir konuşma yapacaklar.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Eskiden birlikte olduğunuz dostlarınızın sözlerine önem vermeyin. Sinirleriniz boşuna bozuluyor.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Uğraşılması zor durum, ilişki, iş veya kişilerden uzak durmanızda fayda var. Yapabileceğiniz veya sunabileceğiniz çok şey var, harekete geçmeniz gerekiyor. Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine açık olmanız ya da katkıda bulunabileceğiniz şeyler varsa kaçmamanız gelecekte yeni fırsatlar doğurabilir. Ciddi konuşmalar bazı ilişkilerin kuvvetlenmesini sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında belirsizlikler veya dalgınlıklar var. Öğle sonrası saatlerde Yengeç burcuna geçecek olan Ay?ın her zaman olduğu gibi, ev, aile ve vatan konularının başlığı altında ele alınması gerekiyor. İlişkilerimize, milli değerlerimize ve ailemize ait duygularımız canlanıyor. Sevdiklerimizle vakit geçirmek istiyoruz ve duygusallaşıyoruz. Haftanın ilk günlerinde yazdığım gerilimi ve beklenmedik gelişmeleri akla getiren etkiler de önümüzdeki iki ay boyunca olduğu gibi, bugün ve yarın da devrede. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bilemediğiniz konularla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden başınıza gelen olaylara karşı kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda konsantrasyonunuzu toplamakta zorlanabilirsiniz. Önemli kararlar alırken özen göstermenizde fayda var.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Aile içinde birtakım sorunlar yüzünden kafanız karışabilir. Siz kendi hesaplarınızı yaparken, çevrenizde farklı gelişmelere sahne olacaksınız. İletişim konularında beklediğiniz gelişmeler gündeme gelecektir. Hırslı yönlerinizi ortaya çıkaracak özel durumlar söz konusu. Birlikte çalıştığınız kişileri yeniden yapılandırmayı düşünebilirsiniz.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün içine kapalı bir ruh haliniz var. Çok yoğun ve yorucu bir temponun sonuna gelmiş gibisiniz. Asıl önemli işleri tamamlamış olmanın rahatlığı motivasyonunuzu tamamen düşürmesin. Hiç üretmediğiniz kayıp bir gün olmasın.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.