Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

01 March 2024 Aslan burcu yorumu

İçinize büyüttüğünüz dertleriniz sizi bugün daraltabilir. Bir dostunuzla dertleşme ihtiyacı duyacaksınız. Aranıza mesafe koymak istediğiniz kişi ailenizin bir parçası olduğu için onunla ilişkinizi tamamen kesmeniz pek olası görünmüyor. Bu kişi yanlış davranışları olmasına rağmen aslında saf bir insan ve başkalarının çok fazla etkisinde kalıyor ve bencilce davranıyor.

Aşk:

Aşk hayatınızda değişmesini istediğiniz şeyler, sizin de çabalarınızla değişecek. Yalnız bu süreç içinde biraz özeleştiri yapmalı, kendi hatalarınızı da olgunlukla kabul etmelisiniz.

İş:

Bugün işlerinizin kontrolünü elden kaçırabilirsiniz. Güvendiğiniz iş arkadaşlarınıza bazı sorumluluklarınızı devrederek işin içinde çıkacaksınız. Yoğun bir gün sizi bekliyor.

Para:

Borç isteyene vermeyin. Özellikle de iş ortamınızda veresiye talebinde bulunanlara sakin aldanmayın. Aksi takdirde ödemelerin gününde gelmemesinden dolayı başınız ağrıyabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Özellikle gönül işlerinizde cesaretli davranmanız gerekiyor. Bu korkaklığınız sizi tamamen geri plana itiyor.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Borca girmemeye veya harcamalarınızı kontrol etmeye gayret etmenizde fayda var. Yakınlarınızın veya meslektaşlarınızın fikrini değiştirmeye ya da girdikleri bir yoldan çevirmeye çalışmak yüksek sabır ve yaratıcılık gerektirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay?ın Güneş ve Neptün?le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs?le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir. Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün sizi daha sessiz ve hassas kılan durumlar içerisinde olabilirsiniz. Sizi duygusal açıdan yorabilecek konulara özen göstermelisiniz.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çalıştığınız iş yerinde sabırlı davranışlarınızla ilgi çekiyorsunuz. Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız. Nasıl olsa her türlü probleminize çare bulabilecek bir kapasiteniz var.Bugün Ay'ın konumu, ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle mantıksal yaklaşımlar içinde olacağınızı gösteriyor.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İçinde bulunduğunuz durumlarda arkanızı kollama ve kendinizi garantiye alma ihtiyacı duymuyorsunuz. Söylediğiniz sözlerin veya içine dahil olduğunuz konuşmaların dönüp size karşı silah olarak kullanılma ihtimalini bilin.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.