Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

02 March 2024 Aslan burcu yorumu

Hayatınızı düzene sokmak için çok çaba sarf ediyorsunuz. Son günlerde bu çabalarınızın sonucunu görmeye başladınız. Özellikle ailenizle aranızda olan sorunları halletmek açısından önemli adımlar attınız. Bugün akşam saatlerinde sizin için olumlu olacak bir davete katılabilirsiniz.

Aşk:

Aşk hayatınız açısından genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz ve sevgilinize bazı sürprizler yapmak isteyeceksiniz. Sevgilinizle güzel bir gün geçirmek için uygun bir gündesiniz.

İş:

İşyerinizde bazı değişiklikler olacak ve bu değişiklikler sizin konumunuzu doğrudan etkileyecek. Hazırlıklı ve dikkatli olmalısınız yoksa iş yerimizde dışlanan durumuna gelebilirsiniz.

Para:

Bazı hisselerinizde bugün birkaç sorun çıkacak ve bu durum moralinizi fazlasıyla bozacak. Sakin düşünüp akıllıca davranırsanız bu sorunu çözümlemeniz zor olmayacaktır.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz bu günlerde. Daha dikkatli olmalısınız özellikle aldığınız besinlere özen göstermelisiniz.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli konularda ilerleme sağlamanız veya ilgi alanınıza giren konulardaki gelişmeleri yakalamanız an meselesi, ama siz bunun farkında olmayabilirsiniz. Dolaysıyla, harekete geçmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Satürn ve Mars?la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yaratıcı konularla ilgileneceğiniz keyifli bir gün sizi bekliyor. Kendinizi çok rahat ifade edeceksiniz. Etrafınızdakilerin ilgi odağı olabilirsiniz. Gündeminizde aşk var. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz durumlar bugün ilginizi çekecek. Gün içinde beslenmenize dikkat etmelisiniz.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yaşama katacağınız çok şey var. Bugün, yeni şartlarınızı gözden geçirmeli ve içsel duygularınızda samimi olduğunuzu karşı tarafa belirtmelisiniz. Karşılaştığınız her türlü engellere hazırlıklısınız. Partnerinize karşı sakin ve içten duygularla yaklaşıyorsunuz. İsteklerinizdeki doğallıktan dolayı onu şaşırtabilirsiniz.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Ciddiyet, istikrar ve kararlılık sayesinde önemli karar ve adımlar söz konusu olabilir bugün. Ağır ancak sağlam adımlar atma niyetindesiniz. Niyetinizi besleyip cesaret verecek yeni fikirler ve rehberler çıkacak yolunuza bugün.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.