Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

04 March 2024 Aslan burcu yorumu

Başkalarının değer yargılarına ne kadar aldırmaz gözükseniz de çevrenizden övgü almak sizi mutlu ediyor. Bugün yakınlarınızla kurduğunuz sıcak ilişki sayesinde anlayışlı ve olumlu bir ruh hali içerisindesiniz. Sorunları büyütmek yerine uzlaşmacı bir tavır içinde bulunacaksınız. Böylece de yeni maddi ve manevi kazançlar elde edeceksiniz.

Aşk:

Bu gününüzü iş görüşmeleriyle geçirirken uzaktaki sevgilinizde yüreğinizin bir kenarını yakmaya devam edecek. Onun ruhuna ulaşamadığınızı düşünüyorsunuz ama sizde ona yeteri kadar açık davranmıyorsunuz.

İş:

Çalıştığınız ortamda iş ilişkileriniz karşılıklı güven çerçevesinde yürüyor. Anlayamadığınız veya yetiştiremediğiniz konularda arkadaşlarınız size yardımcı oluyor. Siz de bu iyilikleri istismar etmeden daha öz verili çalışmalısınız.

Para:

Parasal konularda tutumlu ve dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Elinize geçen parayı harcarken dikkatli olmalı özellikle borç vermekten kaçmalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Pek çok işinizi yarım bıraktığınız için bugün büyük bir iş yoğunluğu yaşayacaksınız. Plansız bir yaşamın zorluklarını sık sık çekiyorsunuz.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sizi sinirlendirmeye ya da manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu kişilere tepki vermek yerine ne söylediklerine kulak vermelisiniz. Bu sayede, ufak problemlerin büyümesini ve kıvılcımların üzerinize sıçramasını engellemiş olursunuz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yoğun bir gün. Venüs ve Uranüs kavuşumu(dün de kendini hissettirmiş olabilir) ilişkiler veya iş birlikleriyle ilgili ani gelişmeleri veya sürprizleri akla getirirken, Ay ve Satürn arasındaki sert açı ise, daha ciddi ve karamsar olabileceğimizin altını çiziyor. Ancak, akşam saatlerinde tamamlanması gereken işleri tamamlamak için de uygun saatlerde olacağız. Venüs?ün Uranüs, Jüpiter ve Pluto ile oluşturduğu farklı karakterdeki açılar birkaç gün için ikili ilişkilerimizde sıcak ve soğuk duş etkisini bir arada yaşamamıza neden olabilir. Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön planda. Zeka gerektiren konularla ilgilenebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı geliştirmek için yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda başkalarından destek alacağınız zamanlar var. Aşk hayatınız da keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yaşamınızla ilgili yeni değişimlere hazırsınız. Bazı konularda, partnerinizle geliştirdiğiniz ortak gayretlerinizin ve özel yeteneğinizin ortaya çıkarmak isteyeceksiniz.Bugün katılacağınız davetlerde, fevri düşünceleriniz başlangıçta ilgi çekebilir fakat daha sonra size performans kaybettirebilir. Değişim konusunda dikkatli olmalısınız.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Karşılıklı birbirinizi geliştireceğiniz insanlar bugünlerde etrafınızda olacak ve size çarpıcı fırsatlar sunacaklar. Siz onlara elinizdekinden sunarsanız onlar da size faydalar akıtacak. Yeni insanlar yeni kaynaklar yaratacak.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.