Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

08 March 2024 Aslan burcu yorumu

Duygusal yoğunluklar yaşayabileceğiniz ve iç dünyanıza döneceğiniz bir gündesiniz. İçsel anlamda çeşitli gerginlikler yaşayabilirsiniz ve bu sizin duygusal anlamda gerginliğe girmenize yol açacaktır. Daha önceden planlamadığınız bazı koşulların yolunuza çıkması mümkün olacaktır. Çevrenizdeki insanların sizden beklentilerinin artması ve sizin yalnız kalmayı tercih etmeniz ikli ilişkilerinizde çeşitli sorunları beraberinde getirecektir. İsteklerinizi kabul ettirmek için çevrenizdek insanların üzerinde baskı kurabilirsiniz.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli girişimlerinizde, iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde tam olarak tatmin olmamanıza rağmen rahat hissediyormuş gibi davranmanızda fayda var. Zira, size öyle gelmese bile insanlar ellerinden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışıyorlar. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde, sosyal, enerjik, arkadaşlarımızla, partnerimizle veya iş birliği içinde olduğumuz kişilerle aktif programlar yapabilir, iletişim halinde olabiliriz. İkili ilişkilerimizin ve iş birliklerimizin ön planda olduğu bir hafta sonundayız. İlişkilerde problemlerden veya tartışmalardan kaçınmak için dikkatli konuşmalı, ani tepkilerden, riskli hareketlerden kaçınmalı ve temkinli davranmalıyız. Aksi takdirde, sosyal ve hareketli hafta sonunu stresle kapatabiliriz. Uranüs ve Pluto arasında, görünür haldeki sert açı, bu hafta sonu (Cumartesiyi Pazara bağlayan gece saatlerinden sonra özellikle )ufak da olsa varlığını hissettirebilir. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün kısa yolculuklar ve fikir alışverişi yapabileceğiniz fırsatlar açısından ilginç geçebilir. Yeni şeyler öğrenmeye ve keşfetmeye açıksınız.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Duygusal konularda çekimser ve karamsar davranmakla kendinize sorun yaratıyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, takıntılarınızı ön plana çıkararak kendinizi tanıma fırsatı verecektir. Bilinçaltı rüyalarınız yoğunlaşabilir.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün özellikle erken saatlerde sivri dilli konuşmalardan ve böyle konuşmaların olduğu ortamlardan uzak durmaya çalışın. İletişimin can yakıcı modeli bolca kullanılıyor olacak çevrenizde. Siz bu tip bir oyuna alet olmayın.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.