Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

10 March 2024 Aslan burcu yorumu

Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Olayları abartma eğilimine girebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. Duygularınızda ve isteklerinizde genel bir artış olacaktır ve bu durum çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde çeşitli sorunlar yaşamanıza yol açabilir. Karar vermekte zorlanabilir ve gerçeklerden kaçma eğilimine girebilirsiniz. Kafanızdaki şüphelerde olacak artışın sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Yeni bir girişimde bulunmayın.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Genişlemek, büyümek, ilerlemek ve hatta ün kazanmak için elinizden geleni yapmanız gerekiyor. Gezegenler sizi her alanda ve her anlamda destekliyor. Yaratıcılık içeren veya olanakları arttıran bu fırsatları kullanmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars?ın Jüpiter?le olumlu açısı günü doğru değerlendirebilmemiz, enerjik ve kararlı olmamız için gerekli koşulları hazırlıyor. Belli girişimlerde bulunabilir, belli olanakları değerlendirebilir, düşüncelerimizi kararlılıkla açıklayabilir, bizimle aynı amaçlara sahip kişilerle bir araya gelebilir veya destek görebiliriz. Ancak yine de, duygusal anlamda baskı hissedilebilecek bir gündeyiz ve yarın devreye girecek Mars?ın olumsuz açıları bugünden de kendini hissettirebilir. Dolayısıyla olumlu fırsatları görmeye çalışmakta ve risk almamakla birlikte gücümüzü ve enerjimizi önemli amaçlar için kullanabiliriz. Bu esnada, bir not: Belli alanlarda sonuç almak Perşembe ve Cuma günü daha mümkün olabilir. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Sizi zorlayan olaylarda iç sesinize güvenmelisiniz. Babanızla ilgili konulara daha fazla eğilmek gerekebilir. Güven aradığınız konular söz konusu. Bazı olaylarla ilgili etrafınızdaki kişilerin fikirlerini değiştirmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınızda abartıya kaçacağınız zamanlar var.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kazançlarınızı sorgulamak yerine enerjinizi yükseltecek, yeni çalışma alanlarını keşfetmelisiniz.Siz, madde ve kariyer gücünüzü birlikte kullandığınız zaman, duygusal anlamada daha tatminkar oluyorsunuz. Başarılarınızı perçinlemek için seçimleriniz konusunda ayrıntıcı davranmalı ve her zamanki seçiciliğinizi ön plana çıkarmalısınız.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bir an evvel eve gitsem diye bakacak gözleriniz. Evde olmak güzel. Aileyle birlikte geçirilen vakit de öyle. Ancak bunu amaçsız ve vakit öldürmek ve tembellik etmek şeklinde harcamayın. Evde geçen zamandan verim almaya bakın.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.