Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

14 March 2024 Aslan burcu yorumu

Sağlığınız konusunda dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bazı huzursuzluklar yaşayabilir,olaylara duygusal tepkiler verebilirsiniz. Bir ikilemde kalabilirsiniz ve bir seçim yapmanız gerekebilir. Değişken bir mizaç göstereceksiniz. İş çevrenizde küçük tatsızlıklar olabilir. Aşk hayatınızda bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Yeni kararlar alamaya ve yeni girişimlerde bulunmaya uygun bir günde değilsiniz. İkili ilişkilerinizde sizi rahatsız edecek gelişmeler olabilir.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişiler bazı konuları anlamamakta ısrarcı olabilirler ya da belki de siz bu konumda olabilirsiniz. Denememiş şeyleri denemek veya farklı yollardan gitmek bu türlü rahatsızlıkların üstesinden gelmenizi ve diğerleri yokmuş gibi davranmanızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür Balık burcuna geçiyor. Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir. İmajinasyon yeteneğimizin ve rüyalarımızın artabileceği, yaratıcılığımızın yüksek olacağı, ama dalgınlığa ve kararsızlığa karşı tedbirli olmamız gereken bir süreç başlıyor. Gün itibariyle ise, hareketliyiz, sonuç elde etmek istiyoruz. İşlerimizi maksimumum kapasite kullanarak halletme çabasında olabiliriz. Sadece öğle sonrası saatlerde küçük bir duygusal gerilim (belki?) yaşanabilir. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacağınız bir gündesiniz. Hayal gücünüzü kullanacağınız işlerle ilgilenmek size keyif verecektir. Zevk aldığınız konulara eğilebilirsiniz. Akşam saatlerinde mesleki konularla ilgili planlar yapma ve yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Başarı için çok çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çevre ilişkileriniz güçleniyor. İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek, yaşadığınız iletişim sorunlarınızı çözüyor. Dikkat çekici bir gününüzdesiniz. Etkili konuşmalarınız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceğiniz bir gün yaşıyorsunuz.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Her zamanki kadar eğlence yaratmakta ve coşkunuzu yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Herkese göre dışarıdan keyifli gibi görünen şeyler size yorucu birer sorumluluk gibi gelebilir. Keyif almadığınız ortamlarda keyif veremezsiniz de.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.