Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

17 March 2024 Aslan burcu yorumu

Olaylara karşı oldukça hassas olacağınız ve duygusal tepkiler verebileceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınız konusunda çok dikkatli olmalısınız küçük de olsa bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Çevrenizden fazlasıyla etkileneceksiniz ve bu yüzden gereksiz bazı tartışmalara girebilirsiniz. Olaylara karşı gergin tepkiler verebilir ve iç huzursuzluğu yaşayabilirsiniz. . Duygularınız değişken bir yapıda olacaktır ve kararlar vermekte zorlanacaksınız. Yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz mantık hataları yapabilirsiniz.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren durumlar, dünyadaki yeriniz veya iş hayatınızla ilgili çalışmalarınız ön plana çıkıyor. Aynı an da pek çok işe yetişmeye çalışarak planlarınızın yararsız hal almasına izin vermemelisiniz. Acil hareket arzusu sıkıntı yaratabilir. Tüm burçları aynı şekilde etkileyen gün geneli: Kova burcundaki Ay?ın olumlu açıları güzel bir gün geçirmemize olanak sağlıyor. Ancak, 2012 Yılından beri 6 kez dik açı oluşturan Uranüs ve Pluton bugün son kez olumsuz görünümdeler. Özellikle, Oğlak, Koç, Terazi ve Yengeç burçlarının ilk yarısında doğanlar ya da yükselen burçları veya yıldız haritalarında başka gezegenleri bu burçlarla anılanlar başta olmak üzere, dünya geneli yaşanılan stres ve gerilim içeren olaylar neticesinde hayatlarının belli kısımlarında çok önemli radikal değişiklikler gerçekleştirdiler. Bu son restleşme ise, ülkemizde ve dünya genelinde Nisan ayı başta olmak üzere Mayıs sonuna kadar kendini bir kez daha hissettirecektir. Değişim dönüşüm devam ediyor, ani gelişmelere veya ortaya çıkacak haberlere açık bir süreçteyiz. Ancak, ardından bir rahatlama ya da en azından oldukça şaşırtıcı, normalin çok dışında olarak niteleyebileceğimiz olaylar ve gelişmeler, son üç yılda olduğu kadar kendini tekrar etmeyecektir.

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konula gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde tepkilerinize dikkat etmeniz gereken olaylar yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde gün hareketlenmeye başlayacaktır. Şanslı zamanlar sizi bekliyor. Dışa dönük yapınız sayesinde etrafınızdaki insanlardan iyi tepkiler alacaksınız. Farklılık isteği ile yeni işlere el atabilirsiniz.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. Hissettiğiniz gibi yaşamak istemeniz en doğal hakkınız ve bu konuda kendinize baskı yapmamalısınız.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün sizden eşlik eden ve planlara uyum sağlayan kişi olmanız bekleniyor. Özellikle eşiniz bir konuda sizden destek isteyecek. Bilginizi tecrübenizi ve bu açıdan vereceğiniz desteği esirgemeyin. Sonuçlar ikinize de yarayacak.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.