Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

18 March 2024 Aslan burcu yorumu

Küçük ancak hoş sürprizler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sizin için keyifli olabilecek haberler alabilirsiniz. İşinize ilişkin çalışmalarınız artacaktır ancak dinlenip,rahatlamaya da fırsat bulacaksınız. Duygusal anlamda bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde bir hareketlenme olabilir. Arkadaşlarınızla birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz ve davetlere katılabilirsiniz. Beklentilerinizi yeniden değerlendireceksiniz ve kısa süreli bazı planlar yapabilirsiniz. Akşam saatleri ise iç dünyanıza döneceksiniz.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hazır olana, koşullarınızın uygunluğunu sağlayana veya kendinizi iyi hissedene kadar size baskı uygulayan kişilerin isteklerine yanıt vermemeli veya belli anlaşmalar yapmaktan kaçınmalısınız. Gerekli bilgileri toplamanız gerekiyor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle öncesi ve gece saatlerinde aklımızı toplamakta zorlanabilir, hafif mantıksız davranabilir, dalgınlıklar, belirsizlikler nedeniyle kafa karışıklıkları yaşayabiliriz. Hayalci olabileceğimiz, bugün de, empati yapmamız ise, daha kolay olacaktır. Özellikle öğle sonrası saatlerde duygusal paylaşımlar artabilir. Akşam saatleri baskı altında ya da engellenmiş hissedebiliriz. Ancak, ilerleyen saatlerde maneviyat, şefkat, merhamet ve yardımlaşma duygularımız ön plana çıkabilir ya da bu durumu destekleyen olaylar yaşayabiliriz. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızdaki gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı temkinli olmalısınız. Sağlığınızı kötü etkileyecek koşullara kendinizi korumaya özen gösterin. Duygusal konulara fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Öğleden sonra gevşemek için kendinize zaman ayırmaya çalışmalısınız.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün duygusal anlamda kafanız çok karışık ve bazı konularla ilgili düşüncelerinizde kararsız kalabilirsiniz. Değişim için, uygun bir gün değil. Ani ortaya çıkacak olan olaylar karşısında, kendinizi savunmak zorunda kalmak istemiyorsanız, sizi engellemek isteyenlere karşı, kesin tavrınızı koymalısınız..

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Duygusal olarak dengede kalmakta zorlandığınız bir gün. Vaat edilenlerin sarhoşluğu tembelliğe sürüklemesin. Aksine tek başıma yapabileceklerim neler acaba diye de bolca düşünün. Başarılarınızı size verilenlerle sınırlamayın.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.