Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

21 March 2024 Aslan burcu yorumu

İletişimsel anlamda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve kendinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz. Davranış ve düşüncelerinizde gizlilik olacaktır ve içsel olarak gizli bir öfke duygusuna kapılabilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz ancak siz gücünüzü sonuna kadar kullanmak arzusunda olacaksınız. İç dünyanıza döneceksiniz ve düşüncelerinizi yeniden değerlendirmeye fırsatlar bulabilirsiniz. Gizli bazı iletişimleriniz ve planlarınız olabilir.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

(+/- 1 ay) İçerisinde Balık burcunda meydana gelen Güneş tutulması nedeniyle, ilişkinizle bağlantılı beklenmedik olaylar veya sürprizler söz konusu olabilir ya da siz bazı sürpriz çıkışlarda bulunabilirsiniz. Maddi temalı konularda sizden ve iyi niyetinizden faydalanmaya çalışan kişilerle karşılaşabilir ya da genel anlamda finansal konularda kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Ya da partnerlerinizin maddi durumundaki gelişmeler sizi de etkileyebilir. İlişkilerde öfkeye bağlı ani tepkilerden veya ani girişimlerden kaçınmalısınız. Ancak, romantik sürprizler de yok değil. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Balık burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ve yeni ay, ucu açık kalmış konuların tamamlanmasını gerektirebilir, bitirilmesi gereken işleri hatırlatabilir ve yeni başlangıçlar yapılması için önümüzü açabilir. Özellikle yardımlaşma veya yardım kuruluşlarıyla birlikte hareket etme türünde başlıklarda ya da spritüel konularda belli girişimlerde bulunabileceğimiz, fedakarlık yapmaktan ve başkalarının yaralarına merhem olmaktan mutluluk duyacağımız bir süreçteyiz. Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir. Bugün burç yorumlarınızda tutulmanın burcunuza etkisini ele aldım. (+/ - 1 AY) yazmasının nedeni, etkilerin bir ay önce kendini hissettirmesi veya bir ay daha hissettirme ihtimali olması olasılığıdır. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde çalışma hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde kendinizi çok daha rahat ifade edebileceksiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizle uğraşmaya zaman ayırabilirsiniz. Yeni işlere başlamak için rahat bir gün olabilir. Risk almak kolaylaşacak.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Hedeflerinizdeki değişimler yüzünden zaman kaybına uğramak istemiyorsanız bugün, temkinli hareket etmelisiniz. Venüstepe evinizde ilerlerken, yaratıcılığınızı kullanmak için fırsatlar sunuyor fakatodaklaşma konusunda sizi uyarıyor. Parasal konularda hiç kimseden etkilenmek istemiyorsanız, bazı ayrıntıları görmezlikten gelmelisiniz..

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.