Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

25 March 2024 Aslan burcu yorumu

Fiziksel aktiviteniz artıyor ancak iş konusunda yeni kararlar almaktan girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. İki şey arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yeni bir konuda karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Ancak bugün yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz kararlarınıza duygusal etmenler karışacaktır. İş yaşamında küçük bazı gerginlikler olabilir ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. Bir teklife dikkatli yaklaşın.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Maddi destekler, kazanımlar, yeni iş bağlantıları veya projeler için uygun bir haftalık süreçtesiniz. İş hayatınızda veya duygusal yaşamınızda olumlu gelişmeler var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı hayatınızın önemli alanlarında ilerlemeniz için istekliliğinizi arttırmakla kalmayıp, bu işler için gerekli planları yapmanızı sağlayacaktır. Önemsediğimiz konularda çalışmalarda bulunabileceğimiz, iletişimimizin(görüşme, buluşma, yazışma, toplantı v.b) artabileceği, uzun vadeli adımları destekleyen, ilerlememizin önünde kısmen daha az pürüzle karşılaşacağımız ve zihinsel anlamda hızlı olduğumuz birkaç günlük süreçteyiz. Otorite konumundaki kişilerce(yönetici, baba, öğretmen v.b) desteklenebilir veya bu tür kişilerle görüşme olanağı bulabiliriz. Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Dernekteki işlerinize yönelmek isteyebilirsiniz. Bununla birlikte işteki sorumluluklarınızda artabilir. Üstlerinizle birlikte yeni girişimlerde bulunmak durumunda kalabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde kendinize ayıracak zamanınız olacaktır. Şanslı koşullar söz konusu.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Uzun vadeli işler yapmaktan yana oluşunuz, yeni projeler için engel oluşturuyor. Başlatacağınız çalışmalar için, gerekli donanıma sahipsiniz. Bugün, sizi anlayacak arkadaş topluluğuyla bir araya gelerek, duygusal alış veriş içinde olacaksınız.Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aldığınız bir eğitim ya da gelişiminize katkı sağlayan bir ortam konusunda ciddiye alan ve üzerinize düşeni yapan yaklaşımlara ihtiyaç var. Sadece niyet etmek sizi bir konuda bilgili yapmaz. Üzerinde çalışmanız da şart.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.