Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

26 March 2024 Aslan burcu yorumu

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Yeni fikirler geliştirebilir ve sorunlarınıza başarılı çözümler bulabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde başarılı olabileceğiniz bir gün. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz ve bunlar sizi mutlu edecektir. Yeni ilişkiler kurabilir farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Sezgilerinizle hareket edebilirsiniz ancak bu sizi yanıltmayacaktır. Zevk alacağınız faaliyetlere katılabilirsiniz.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli başlı konularda girişimlerde bulunmak istiyor, ama bir türlü olayları netleştiremiyorsanız, dünden beri devrede olan olumlu etkiler olumlu adımlar atmanıza yardım edecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde sert diyaloglar ya da yanlış anlaşılmalar yaşanabilir, sözlerimize dikkat etmemiz lazım. Mars ve Ay arasında oluşan olumlu açı, öğle saatlerini daha verimli kullanabileceğimize ve doğru iletişim kurabileceğimize işaret ediyor. 15.00 sonrası saatlerde ise, kararsızlıklar, belirsizlikler veya dalgınlıklar ön plana çıkabilir. Dolayısıyla, önemli konulardaki görüşmeleri öğle saatlerine almakta fayda var. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecek beklentilerinizle ilgili konularla meşgul olacağınız bir gündesiniz. Sosyal konularla daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Arkadaş gruplarınızı toplayıp yeni organizasyonlar içinde olmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda destek alabileceğiniz kişiler var. Akşam saatlerinde ise ailevi konular gündeminizi etkileyebilir.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Arkadaşlarınızla birlikte paylaşım içinde olacağınız bir gün. Çocuklarınızla ilgilenmek için gerekli zamanı ayırmalısınız. Bugün onların duygusal problemleri gündeme gelecektir. Organizasyon konusunda başarınızı farklı biçimde ortaya koyacaksınız. Konuşarak halledeceğiniz bazı konular gündemde olacak.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün bir arkadaşınızla anlamsız bir tartışmanın ortasında bulabilirsiniz kendinizi. Kendi söylediğinizin doğru olduğunu ispatlamaya çalışmak yerine onun da kendince haklı olabileceğini görmeye çalışın. Üstün olmanız gerekmiyor.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.