Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

28 March 2024 Aslan burcu yorumu

Kendinizi duygusal açıdan rahatlamış hissedeceğiniz bir gündesiniz. Enerjiksiniz ve bu enerjinizi doğru olarak kullanabileceksiniz. Aldığınız bazı kararları bugün uygulamaya koyabilirsiniz veya yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Beklentileriniz doğrultusunda gelişmeler olacaktır. Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Bir süreden beri planladığınız bir olayı gerçekleştirmek için atılımlar yapmanız mümkün.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konularda ısrarcı olmanın veya inat etmenin istediğiniz konuda ilerleme sağlamak için şart olduğunu düşünebilirsiniz, anacak uyarmak isterim ki, karşı tarafta bu şekilde düşünüyor olabilir! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim Niobe?ce. Bir diğer konuysa, Yengeç burcundaki, millet, ülke, aile ve hayatımızdaki kadın figürlerini temsil eden ay. Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir. Ay?ın, Uranüs Pluton ve Mars la kuracağı olumsuz açılar sabah saatlerinde ikili ilişkilerde gerilimlere, ani tepkilere, ani kararlara, tartışmalara; cumartesiyi pazara bağlayan saatlerde ise, dikkatsizliklere bağlı sakarlıklara ve ufak tefek kazalara neden olabilir. Öfkeli, provokatif kişilerden, tartışmalı ortamlardan ve tehlikeli haraketlerden kaçınmakta fayda var. Ay-Merkür üçgeninin etkisiyle ise, akşam saatlerinde güzel diyaloglar kurabiliriz. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kimi zaman elde olmayan nedenler yüzünden bazı huzursuzluklar olabiliyor. Bu nedenle şartları aşırı zorlayarak kendinizi yıpratmamaya bakmalısınız.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sizi anlamak kolay değil ve duygusal yapınızı kolay ortaya çıkarmaktan yana değilsiniz. Bugün içinizden düşünüyor ve düşüncelerinizi saklama ihtiyacı duyuyorsunuz..Bugün planlı davranarak geleceğinizle ilgili olumlu hedeflerinizi şimdiden belirlemek zorundasınız. Yanıldığınız konuların tekrar karşınıza çıkmasından hoşlanmıyorsunuz.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İçinize atılan laflar sonradan daha sıkıntı verebilir. Bugün fikrinizi ve eğer varsa negatif duygunuzu dile getirmeye gayret edin. Hem fikir görünüp aslında hak vermediğiniz durumlar sonradan kontrolü tamamen kaybettirebilir.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.