Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

30 March 2024 Aslan burcu yorumu

Oldukça hareketli bir gün geçirmeye hazır olun. Oldukça enerjik olacaksınız ancak üzerinizde genel bir baskı hissedebilirsiniz. Bir çok yeni projeye başlayabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Ancak bugün stresten uzak durmaya ve kendinizi fazla yormamaya çalışmalısınız. Güven duygusu sizin için önem kazanıyor ancak çevrenizdeki insanlara güvenmekte zorlanabilirsiniz. Küçük sorunları fazla önemsememeye çalışmalısınız.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Kar etmenizi, ilerlemenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak, tam istediğiniz türden fırsatlar yüzünü göstermeye başlıyor. Bu seferkiler diğerlerinden farklı ve kafa karıştırıcı değil ve tam sizin istediğiniz gibi. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Pluton arasında oluşan olumlu açı, ikili ilişkilerimizde tutkuyu ön plana çıkartabilir. Önümüzdeki beş gün için, sevgi temalı ilişkiler açısından oldukça kuvvetli etkiler altındayız. Sadece kıskançlık veya gereğinden fazla sahiplenme türünde ufak tefek pürüzlere dikkat etmekte fayda var derim Niobe?ce!. Bugün öğle saatlerinde ilişkilerde elektirkli bir ortam oluşabilir, ancak geçici zira akşamüstüne doğru yenileyici ve küçük sürprizler niteliğinde gelişmeler yaşanabilir. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Şanslı günlerinizden birindesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için heves içinde olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu konulardan gelen kısmetleriniz olabilir. Gün içinde yapmak istediğiniz şeyler için imkanlar söz konusu. İlerleyen saatlerde keyfinize düşkünlüğünüz artabilir. Sevdiğiniz işlere yönelebilirsiniz.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal konuları çok fazla abartmaya meyilli bir tablo ile ortaya çıkıyorsunuz. İşin içinden çıkmadığınız durumlarda çevrenizdeki kişilerden yardım alabilirsiniz. Olayları çok fazla irdeliyor olmanız, karşı tarafın sabırsız davranışları karşısında çelişkilere neden olabilir. Oysa sizin anlaşılmaya ihtiyacınız var.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün ikili ilişkilerinize özellikle de iş ortamındakilere özen göstermelisiniz. Bir takım inatlaşmalar, gövde gösterileri yıpratıcı olabilir. Bu ikilemlerin içinde yeni güç birlikleri de doğabilir. Adil kalmaya çalışın.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.