Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

01 April 2024 Aslan burcu yorumu

Kişisel konuların ve iç dünyanıza ilişkin gelişmelerin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Aileniz ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Kendinizi duygusal olarak bir baskı altında hissedebilirsiniz ve bu alacağınız kararları etkileyecektir aynı zamanda duygusal yaşamınızda çeşitli sorunlar gündeme gelebilirDuygusal olarak çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunları çevrenizdeki insanlara belli etmeyeceksiniz.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişilerin asıl niyetleri ya da bazı olayların neden olduğuna dair ipuçları kendini gösterebilir. Siz de, bu koşullara göre nasıl ilerleyeceğinize dair yeni planlar yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün itibariyle belirsizlikler, kararsızlıklar ya da yavaş ilerleyen işler nedeniyle biraz sıkılabiliriz. Bugün Mars Boğa burcuna geçiyor. Boğaya geçen Mars hayattan fiziksel arzularımızı arttırırken, kendimizi daha güvende hissetmek istememize de neden olabilir. Yavaş ilerlediğinde anlamlı olacak işlerle ilgilenmek için uygun dönemde olacağız, ama hız arıyorsak, hata yapmaya açığız, unutmayın! 12 Mayıs?a kadar bu burçta kalacak olan Mars nedeniyle, bu tarihe kadar ülkemiz açısından (özellikle yönetici pozisyondaki kişiler veya tarım ya da toprakla ilgili konular düşünüldüğünde)da zorlayıcı olaylar gündeme gelebilir. Boğa buraları hayatlarına çeki düzen verme veya imajlarını yenileme fırsatı bulabilirler bu süreçte. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni fikirlerle güne başlayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yoğunlaşacağınız zamanlar var. İlişkilerinizde ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Kişisel hassasiyet yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde zevk aldığınız konular için harcamalarınızı abartabilirsiniz.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. Ay sabit düşünceler içinde bocalamanıza neden oluyor. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyi yüksek seviyelerde tutmasıdır. Bu konuya özen gösterin. Yakınlarınızın size olan davranışlarını, tenkit etmeden çözüm bulmalısınız.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İşinizde her zamankinden daha çok mücadeleci olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Seyahatleriniz ve bilgi paylaşımı gerektiren durumlarda da bir artış başlayacak. Çalışmanızı gerektirecek bu süreçten kazançlı çıkma şansınız var.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.