Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

12 April 2024 Aslan burcu yorumu

Yakın çevrenizle ilgili bazı gelişmeler olabilir ve kısa süreli bazı planlar yapabilirsiniz. Sorunlarınızı çözmek için gereken gücü kendinizde bulacaksınız. İletişimlerinizde ılımlı ve sıcak tepkiler vereceksiniz. Küçük bir menfaat elde etme şansınız var. Bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecek ve moralinizi düzeltecektir. Akşam saatleri ise evinizde küçük bir gerginlik yaşama ihtimaliniz olacaktır. Alacağınız kararlar ve yapacağınız girişimler için saba hsaatlerini tercih edin.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir. Şu an için bu durumun farkında olmasanız da, yakında ipuçları yüzünü göstermeye başlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay?ın olumlu açıları günün rahat akışını ve belli işlerde ilerleme şansını arttırıyor. Ancak, verimli geçen gün, akşam saatlerinden itibaren daha gergin ya da güç koşulları destekleyen bir hal alabilir. Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almak gerekebilir. Bugün İkizler burcuna geçen Venüs, 9 Mayıs?a kadar, aşk hayatımıza duygularımızdan çok, mantığımızın yön vereceği, ilişkilere daha yüzeysel yaklaşacağımız ve entelektüel anlamda bizi doyurmayan ilişkilere ilgimizi yitireceğimiz renkli ilişkilerin gündeme gelebileceği bir sürece işaret ediyor. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün günlük işler ve tamamlanması gereken koşullar içinde olabilirsiniz. Kendinize de zaman ayırmaya bakın.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yüksek ideallerinize kanalize olmuş durumdasınız. Bugün, kişisel enerjinizi ve araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarmak için, hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Yollarla ilgili planlar yapacak ve özgürlük duygusu içinde hareket edeceksiniz. Öğrenmeye karşı duyacağınız istek karşısında, bazı seminer ve kurslara katılacaksınız.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yarım işlerinizi toparlamak ve sonrasında rahat edeceğiniz çevresel düzenlemeler yapmak için güzel bir gün. Sağlık konulu randevu ve girişimleriniz de gündeme gelebilir. Ancak akşam saatlerine bu konularda bir işinizi bırakmayın.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.