Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

20 April 2024 Aslan burcu yorumu

Kendinize yeni hedefler koyabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinize olan güveniniz artıyor. Yeni girişimler yapmaya uygun bir gündesiniz. Duygularınızı iyi kontrol etmelisiniz,bugün davranışlarınızda duygularınız etken olacaktır. Yeni ilişkiler kurabilir,yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Sevgi hisleriniz yoğunlaşıyor. Ailenizle birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz. Sorunlarınızın üzerine yoğunlaşabiliyorsunuz ve bugün çözüm yolunda adımlar atma şansınız yüksek ancak fazla acele etmemelisiniz.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir. Önümüzdeki iki günü bu durumun bilincinde planlamanın faydasını görebilirsiniz.

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hafta sonu olmasına karşın bir şeyler yapmak, çaba sarfetmek isteyebilirsiniz. Bugün oldukça kararlısınız.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün girdiğiniz ortamlarda sesinizi biraz fazla yükseltme ihtimaliniz var. Görüşlerinizi kabul ettirmek için fazla ısrarcı olmayın. Çok fazla konuşmak ve diğerlerini bastırmak sizi haklı çıkarmaz. Dinlemeyi de ihmal etmeyin.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.