Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

22 April 2024 Aslan burcu yorumu

Duygusal açıdan kendinizi güçlü hissetmenize rağmen bugün genel bir isteksizlik duyabilirsiniz. Özellikle eskiden yaşadığınız bazı sorunlar yeniden gündeminize gelip sizi düşündürecektir. Bir çok planınız ve girişim düşünceniz var ancak bunlara başlamak için gereken gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. Sağlam ve tutarlı adımlar atmak için içinizdeki kuşkuları bir kenara bırakmalı ve tamamen hedefinize yönelmelisiniz. Başka insanların sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Maddi konuları çok fazla ön plana almamayı tercih etseniz de, yapacağınız anlaşmalarda veya pazarlıklarda kendiniz için en iyi koşulları ve zamanı belirlemeniz yerinde olur. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde bazı işlerimiz yavaş ilerleyebilir veya zorlayıcı ve engelleyici etkiler ön plana çıkabilir. 11.00 dan sonra bu etkiler hissedilmeyecek. Koşuşturmacalar ve görüşmeler gündemde. Altından kalkabileceğimizden fazlasına söz verebilir ve bu sözleri yerine getirebilmek için mekik dokuyabiliriz. 15.00 sonrası ise, ufak çaplı da olsa yanlış anlaşılmalar, kanma veya kandırılma türünde gelişmeler ya da belirsizlikler ve dalgınlıklar söz konusu olabilir. Geceye doğru sevgi paylaşımları, şefkat, maneviyat duyguları ve sevgi ifadeleri artıyor. Sevgi ve inançla dolmaya başlıyoruz. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecek beklentilerinizle ilgili kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirmek size iyi gelecektir. Gün içinde abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. İşten gelen destekler var. Akşam saatlerinde kendinizi duygusal karmaşa içinde bulabilirsiniz.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güçlü hafızanız iletişim konusunda harikalar yaratmanıza neden oluyor. Mesleki anlamda başarı yetinizin yüksek oluşundan dolayı, sizinle birlikte çalışanları oldukça şaşırtıyorsunuz. Bugün Ay tepe evinizde ilerlerken, toplumsal hırslarınızı ön plana çıkarıyor ve olayları kendi düşünce biçiminize göre şekillendirmekle başarıyı yakalayacaksınız.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sosyal olmanız gereken ortamlarda bugün kendinizi gösterip fikrinizi kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. İyi ilişkiler tıkanıklıkları açacak. Her türlü özel işinizde bu desteğe ulaşmak için belli tavizler vermeniz gerekebilir.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.