Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

03 May 2024 Aslan burcu yorumu

İnsanları biraz daha anlamaya çalışmalısınız. Sürekli birilerinin sizi anlaması gerekiyor. Farkında olmadan insanları kırıyorsunuz. Uzun zamandır yapmanız gereken bir konuşmayı nihayet gerçekleştirebileceğiniz bir ortama girecekseniz. İtiraf etmemeniz gereken bir konuyu söylemeniz ileride pişmanlık duymanıza neden olabilir. Bir arkadaşınız istemeden çok istediğiniz bir geziye engel olabilir.

Aşk:

Aşk hayatiniz ufak bir çıkmaza giriyor. İkinizi de tanıyan bir arkadaşınız ikili oynuyor ve aranızda daha büyük çıkmazlara neden oluyor. İlişkinizin detaylarını arkadaşlara bile açmayın.

İş:

Çok hızlı bir iş temposundan sonra şimdi bir dinlenme dönemi içerisine girdiniz. Eski hareketli ve yoğun iş günlerinize karşı içinizde derin bir özlem var. Ama bu yeni işler yapmanıza engel değil.

Para:

Ortak yatırımlara girmek için iyi bir gün değil. Birlikte yatırım yapacağınız kişiyi iyi tanısanız bile, para söz konusu olunca davranışlarını önceden kestiremeyebilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kendinizi bir süredir hazırladığınız bir konuşma esnasında, hesapta olmayan yüzleşmelerle karşılaşabilirsiniz.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Eğitim, aile veya evle ilgili başlıklarda zorlanabileceğiniz birkaç günlük süreçtesiniz. Genel bir gerilimin hakim olması bu alanlarda sağlıklı ilerlemeyi zorlaştırabileceği için, tam olarak ne oldu, ne söylendi ve neden sorularının cevaplarını ortam sakinleşince ele almanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında güne ait zorlu gezegen konumları yok, hatta oldukça sosyal, keyifli sohbetlere veya sanatsal konulara zaman ayırmaya müsait bir gündeyiz. Ancak, Pazartesi günü meydana gelecek dolunay, şimdiden ortamı bir şekilde gerecektir. Gizli kapaklı işler, ortaya çıkan haberler veya gerçekler, zorlayan ilişkiler, baskıcı kişi, grup ya da ülkeler gündeme gelebilir. Ülke olarak ekonomi, toprak, tarım, güvenlik, iş birlikleri başlıklarında ve bu başlıklarla bağlantılı konularda zorlayıcı koşullar söz konusu olabilir. Yardımlaşma konularında veya destekçi yapımızla göz doldurabiliriz. Önümüzdeki birkaç gün, ufak tefek konuları abartmak yerine gerçek sorunlara yoğunlaşmamız ya da uzlaşmacı olmanın daha faydalı olacağı konular ortaya çıktıysa uzlaşmacı olmamız gerekebilir. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün olumlu haberler almak ve kendinizi daha ifade etmeniz mümkün. Kısa ziyaretler ve sohbetler de dikkat çekebilir.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bugün olayları derin bir şekilde irdeleme gereği duyacaksınız. İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. Kendinizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün kendinizi dışarılara atıp kafanızı dağıtmak isteğinde olabilirsiniz. Çevre değişikliği gerçekten de iyi gelecek. Ancak bunun için bir arada olmayı planladığınız insanların başka öncelikleri çıkabilir. Revizyon gerekebilir.

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.