Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

13 May 2024 Aslan burcu yorumu

İlerleyen saatlerde yaşayacağınız bir buluşma, bütün bir haftaya yetecek mutluluklar getirebilir. Herkes tarafından hesabını kontrol edebilen biri olarak bilinirken, bugün dostlarınızı şaşırtacak davranışlarda bulunabilirsiniz. İçinizde müthiş bir eğlenme ve harcama isteği var. Bu isteğinize uygun ortamlardan bugünlerde uzak kalmanız yararlı olacak.

Aşk:

Akşama yakın üzerinizde etkisi olan bir ahbabınız, gergin sinirlerinizi yumuşatıp sizi daha yapıcı davranmaya yöneltebilir. İlişkiniz destek görmeden toparlanacak gibi görünmüyor.

İş:

Yapmayı hedeflediğiniz yeniliklere bu günlerde ilk adımı atabilirsiniz. Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz bir iş yaşamı sunmaya elverişli.

Para:

Bu konudaki inişleriniz çıkışlarınız bir süre için de olsa, dengeye oturmuş bir görüntü içinde. Belli bir zaman içinde para durumlarınızda bir istikrar söz konusu olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İnsan değerlendirmelerinizde yanılgılar yaşayabileceğiniz bir gün. Davranışlarıyla sizde antipati uyandıran biri, size açmak istediği meselede sandığınız kadar tutucu davranmayacak.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Aşk hayatınızda, sevgi temalı ilişkilerinizde veya arkadaşlarınızla diyaloglarınızda dikkatli olmanız gereken bi haftanın içerisindesiniz. Saydığım ilişkilerden bazılarında gerilim yaşanabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Özellikle dün gece civarı daha belirgin olmakla birlikte, cesaret kırıcı olaylar veya düşmanca tavırları olan kişilerle karşılaşabiliriz( geçtiğimiz Salı veya Çarşamba günleri bu etkiyi hissedenler dikkate almasınlar). Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir. Motivasyonu düşüren, tahrikkar özellikleri olan kişilerden ve riskli hareketlerden kaçınılması gereken bir haftalık süreçteyiz (İkizler, Yay, Balık, Başak burçlarının ilk günlerinde doğanlar veya yükselenleri bu burçların ilk derecelerinde olanlar daha fazla etkileniyor bir hafta boyunca) . Ancak, günün genelinde Ay?ın olumlu açıları mevcut ve sabah saatlerinde eğlenceli aktivitelere, sevdiğimiz kişilerle yapacağımız eğlenceli konuşmalara açığız. Akşamüstü saatlerinde manevi çalışmalara ağırlık verebilir, spritüel konulara eğilebilir ya da ihtiyacımız varsa ortaya çıkan şifa enerjisinden faydalanabiliriz. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Korku ve endişe duyduğunuz konularla ilgili tartışmalara girebilirsiniz. Ortaklı konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Finansal konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda kadın arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha hayalci olabilirsiniz.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın kalıp düşünceleri, sizin isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Başarıyı karşı taraftan beklemeniz, hataya açık olmanıza neden oluyor. Bugün partnerinizin sezgisel davranışlarından rahatsız olacak ve duygularınızı saklamak isteyeceksiniz.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.