Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

16 May 2024 Aslan burcu yorumu

İnsan ilişkileriniz biraz problemli görünüyor. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz.

Aşk:

Sıkıntı dolu ikilemler, zor tercihler bugünlerde yaşamınızı doldurabilir. Geçen zaman zararınıza çalışıyor. Son zamanlardaki yürek titreşimlerinizi kontrol altına almaya çalışın.

İş:

Destek arayan üretkenliğiniz, belli bir süre daha hareketsiz kalabilir. Kafanızda tam netleştiremediğiniz ilişkiler, taraf olmanızın istendiği durumlarda çekingen kalmanıza yol açacak.

Para:

Çeşitli konularda görüş birliği içinde olduğunuz insanlarla para işlerindeki tezatlığınız, sizi fazla şaşırtıyor. Yakında ikili bir görüşmede sıkı pazarlıklarınız olabilir. Yeterince hazırlıklı olmalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bu sıralar meydana gelebilecek tesadüflerde kafanızı karıştıracak sıklıklar söz konusu. Önyargılı yaklaşmama eğiliminiz, sizi fazla iyi niyetli yorumlara sokabilir.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişilerin şaibeli hareketleri veya sorgulama gerektiren konuşmalarına rağmen, siz yine de kibarlığınızı bozmadan dostane tavırlar sergileyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Elimize bazı haberler veya bilgiler geçebilir. Gereğinden fazla net konuşma, bilgileri hiçbir sansür olmaksızın aktarma eğilimimiz, fikir ayrılıkları, inanç farklılıkları ya da ideolojilerle ilgili tartışmaların içerisine girme olasılığımız artabilir. Normalde bizi motive edecek, zekileştirecek İkizler burcundaki Mars?ın sadece bir haftalık süre için (etkileri 3 gün önce başladı)Yay burcundaki Satürn le yapacağı olumsuz görünüm nedeniyle engellere, zorluklara, gerilimlere, fikir, ideoloji veya inanç farklılıklarına dayalı tartışmalara neden olabilir. Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır. Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır. Dişlere ve kemiklere dikkat etmelidir. Bu etkiyi en başta İkizler, Yay, Başak, Balık burçlarının ilk günlerinde doğan dinleyicilerimiz ve yükselen burçları bu burçların ilk derecelerinde olanlar başta olmak üzere hepimiz farklı alanlarda ufak tefek hissedebiliriz. Aslında güzel günlerdeyiz, ama bu düşmanca tavırları tetikleyebilecek bu gezegen açılarını yazmasak da olmazdı. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi göstermek ve hedeflerinize ulaşmak konusunda oldukça isteklisiniz. Ancak olaylar tam istediğiniz hızda ilerlemeyebilir.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çevrenize oldukça çekici geleceksiniz. Eşiniz veya partnerinizden beklediğiniz ilgiyi fazlasıyla görecek ve mutlu olacaksınız. Aşkta güç savaşına girmeyin. Bugün, Daha çok çevresel ilişkilerinizle gündeme geleceksiniz. Sosyal amaçlarınızı doğru kullanacaksınız. Rejiminize ve diyetinizi dikkat edinç Yürüyüşler yapın. Bünyenizi fazla yormamalısınız.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.