Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

22 May 2024 Aslan burcu yorumu

İkizler burcundaki insanlar bugün son derece anlayışlılar. Size ters gelen bir kaç konunun üstünde durmuyorsunuz. Tamamen kendi fikirlerinizin doğrultusunda ilerleyeceğiniz bir gün içindesiniz. Aileniz iyi niyetli bir şekilde size akıl veriyor ama bu fikirler sizin doğrularınızla pek örtüşmüyor.

Aşk:

Birlikteliği olan İkizler sevdikleriyle son derece sıcak ve samimi bir akşam geçirecekler. Akşam yemeğini dışarıda, romantik bir atmosferde yemek iyi bir fikir olabilir. İlişkiniz pekişiyor.

İş:

Bugün işinizle ilgili bir organizasyonda görev alabilirsiniz. Geçici de olsa yaptığınız bu yeni işten büyük keyif alabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında dengeli tavırlarınızla taktir topluyorsunuz.

Para:

Harcamalarınızı dengeye oturtmuş, güvenli adımlarla ilerliyorsunuz. Elinize bir para geçmesi halinde, bu parayla gönül rahatlığıyla bir yatırım içine girebilirsiniz. Ekstraları iyi kullanın.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Varlığından bile haberdar olmadığınız bir düşman çok yakınınıza gelmiş. Bu kişi önce arkadaşlarınıza yaklaşmak isteği içinde.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Potansiyelinizi kullanmanızı veya potansiyelinizi görmenizi engelleyen engelleyen oluşum, düzenleme ya da işlerden uzaklaşmanız gerektiğini fark edebileceğiniz günlerdesiniz.

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde işleriniz istediğiniz hızla ilerlemeyebilir. Rutin işlerinizi tamamlamak sizin için daha iyi olabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanabileceğiniz işlere yönelmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler işlerinizi kolaylaştırabilir.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, çalışma arkadaşlarınız sizi anlamakta güçlük çekecekler. Bazı olayları yanlış yorumlamalarına neden oluyorsunuz. İddiacı tavırlarınızla düşüncelerinizden taviz vermeyeceğiniz bir gün. Fakat çevrenize temkinli davranarak, kendinizi olaylara hemen teslim etmek istemeyişiniz son derece olumlu.Beslenme ile konularda aşırıya kaçmayın. Karaciğerinize bu konuda önem verin.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.