Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

23 May 2024 Aslan burcu yorumu

Yaşama katacağınız çok şey var. Bugün, yeni şartlarınızı gözden geçirmeli ve içsel duygularınızda samimi olduğunuzu karşı tarafa belirtmelisiniz. Karşılaştığınız her türlü engellere hazırlıklısınız. Partnerinize karşı sakin ve içten duygularla yaklaşıyorsunuz. Gün içinde gelişecek olayların daha sonra problem yaratmamasını istiyorsanız, dikkatinizi dağıtmaktan vazgeçin, sadece işinizi düşünün. Duygularınızın yoğun olduğu bir gününüzde olmanıza rağmen, aşka fazla zaman ayırmadan elinizdeki işlerinizi tamamlamalısınız. Kendinize zaman ayıramadığınız zaman, çok sinirli oluyor ve çevrenizle çatışıyorsunuz. İşinizi yaparken bile mutlu olmayı deneyin.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Potansiyelinizi kullanmanızı veya potansiyelinizi görmenizi engelleyen engelleyen oluşum, düzenleme ya da işlerden uzaklaşmanız gerektiğini fark edebileceğiniz günlerdesiniz.

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken daha dikkat çekicisiniz. Kişisel girişimlerinizde şans sizden yana olacak.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Kendinizi sürekli güçlü gösterme savaşı vermekten vazgeçin.. Ortak iş yaptığınız kişilerin geleneksel tavırları, tarzınıza uygun gibi görülebilir.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.