Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

27 May 2024 Aslan burcu yorumu

İçinden çıkamadığınız bir sorunu yeniden masaya koyuyorsunuz.Ama bu aynı zamanda kapanmış bir yarayı kaşımak oluyor. Bunu dikkat etmeniz gerekiyor. Haftaya dinlenmiş olarak giriyorsunuz. Çok merak ettiğiniz yurtdışındaki bir arkadaşınızın mutluluk haberini alıp sevineceksiniz. Bu akşam onu ararsanız size harika bir daveti olacak

Aşk:

Geçmiş bir hafta sonundaki yarım yamalak tanışıklığın yaşattığı heyecanı unutamıyorsunuz. Acaba benim de izim kaldı mı sorusu beyninizi tatlı tatlı kemiriyor. Öncelikle onun araması için koyduğunuz süre tükendi. Siz onu arayacaksınız.

İş:

İş yaşamınızda bir tasfiye hareketi var. Belli bir zaman için yükünüz artacak. İşyerinize kazandırdığınız birçok yenilik var. İradi kişiliğiniz işlerin vaktinden önce çıkmasını sağlıyor. Ne işyerinizle, ne de iş ilişkilerinizle bir sorun yaşamıyorsunuz.

Para:

Emeğiniz ve bilginizi sattığınız için istediğiniz gibi bir maddi doyum içinde olamayacağınızı biliyorsunuz. Ayak-Yorgan ekonomi politikasıyla yaşıyorsunuz. Yetişemediğiniz bir iki delik de aileniz tarafından yamanıyor. Sevindirici bir haberiniz var. Bu nakit para değil, ama yine de bazı yüklü harcamalardan sizi kurtaracak.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Detaycı değilsiniz, ama detaylarla ilgilisiniz. Ama geçenlerde yeni yaşadığınız bir olayda bir detayı atladınız ve eksik bilgilenme ile olayı kapatıp yanlış kişiler hakkında yanlış fikirler edindiniz.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde bazı kişiler gereğinden fazla hassas olabilir. Dolayısıyla, belli diyaloglar içerisine girerken, karşı tarafın nabzını iyi tutmanız ve işlerine karışıyor izlenimi vermemeye önem göstermeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Geri giden Merkür?ün Mars?la kavuşumu ve Neptün?ün hafta boyu oluşturduğu yanıltıcı açılar, öncesi olan işleri gözden geçirmek, toparlamak, eksikleri tespit etmek veya yaşananlara bağlı olarak eksiklerin farkına varmak için gerekli ortamı oluşturabilir. Daha önce yaşanmış iletişim problemleri varsa onarmak, ilişkileri düzeltmek imkanı doğabilir. Ancak, yeni girişimlerde bulunmak veya yeni kişilerle tanışmak için hiç de uygun bir zaman dilimi olmayacaktır. Bu hafta iletişim problemlerine özellikle dikkat etmemiz gerekiyor. Merkür retrosunun yanı sıra yaşadığımız unutkanlık, dalgınlık ve kararsızlık türünde problemler işlerin iyice karışmasına neden olabilir veya aldatılma riskimizi arttırabilir. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün içinde bilemediğiniz olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Gizli kalan olaylar yüzünden kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Yaratıcılığınızı uğraştığınız işlere yönlendirmeniz sizi sakinleştirecektir. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Birlikte alışverişe çıkabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

19 Mayıs'tan sonra Merkür İkizler burcunda geri gidecek. Masraflarınızı kontrol altında tutmalı ve bütçenizi dengelemelisiniz. Plüton ay borunca retroda. Unuttuğunuz gayrimenkulle ilgili sorunları ortaya çıkaracak. Zıt burç Yay'da Satürn geri hareketine devam ediyor. Sorumluluk duygumuz bizi yorsa da, görevlerimizden kaçış yok. Uzun süren hukuk davalarımız bizi yorabilir. Eski dostlarla karşılaşma...

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.