Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

28 May 2024 Aslan burcu yorumu

Garip bir yalnızlık duygusu içindesiniz. Esasında bunun gözle görülür, maddi bir temeli yok. Bugünlerde canınız biraz arabesk takılmak istiyor gibi nedense. Hızla yok olup giden yaz mevsiminin sizde olumsuz etkileri oluyor. Havada leylekler yerine, yerde sessiz, sessiz yaklaşan sonbaharı izlemelisiniz. Bugünlerde mutlu olabilmenin sırrını keşfedeceksiniz

Aşk:

Sevgilinizle beraberliğinizde küçük ayrıntılara takılmıyor, sizin yanınızda kendisini son derece özgür hissetmesini sağlıyorsunuz. Ama sizin de aynı şekilde beklentiniz var. Sevgilinizin bazı durumlarda baskısını duyuyorsunuz.

İş:

İş hayatınızda birçok şey sizin inisiyatifinizde görünüyor. Bunu sağlamak için harcadığınız emek kadar, çevrenizdekilerin mesleki yeterliliğinize gösterdiği saygı da bu inisiyatifte rol oynuyor.

Para:

Sözünü almış olduğunuz paranın gelmesi iyice gecikti. Bu yüzden o parayı da ilave edip almayı düşündüğünüz şeyi bugünlerde alamayacaksınız. Yakında işyerinizin size bir sürprizi olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çok sıkı olmadığınız bir arkadaşınız bugünlerde size çok yakınlaşıyor. Bu yakınlığa sevinmeden önce biraz beklemeniz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bunun bir çıkar yakınlaşması olduğunu göreceksiniz.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli iş ya da projelerin tamamlanması ya da belli hedeflere ulaşılması anlamında kendinize güvenebilirsiniz. Yönetici konumundaki veya otoriteyi elinde bulunduran kişiler(baba, eş, öğretmen, müdürler v.b) sizinle aynı fikirde olmasalar da, siz yolunuzu biliyorsunuz, devam! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında bir türlü kafamızı toplayamadığımız, dalgınlık, isteksizlik, kararsızlık, uykusuzluk, unutkanlık, yanılma, yanıltılma türünde sorunlarla ve sıklıkla ??Kafan nerede??? sorusuyla geçebilecek bir haftanın içerisindeyiz. Ancak, bugün için yaratıcılığımız yüksek, hayal dünyamız renkli. Spritüel, felsefik ve mistik konulara açığız. Yani bugün, kısmen de olsa daha akışkan diyebilirim Niobe?ce. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni temeller atmak isteyebilirsiniz. Giriştiğiniz işlerde ellerinizi kirleteceksiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar içindesiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde sohbet edeceğiniz ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Merkür'ün geri hareketi bazı olumsuzluklara neden olacak. Doğrularınızı savunurken, inatçı yönlerinizde artışlar gözlenecektir. Yenililerden yana oluşunuz, bazı konularda reformist yönlerinizi ortaya çıkaracak. Fakat bu dönemde arkadaşlarınız veya finans konularındaki sorunlardan kaynaklanan bazı gecikmeler olabilir.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.