Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

29 May 2024 Aslan burcu yorumu

Biraz kaba, nezaketsiz bulduğunuz biriyle bugün gereksiz bir tartışmaya girecek ve canınızı sıkacaksınız. İnsanların ölçüsüz, hoyratça davranışları sizi fazlasıyla geriyor. Birçokları gibi görmezden gelemiyor, tavırsız kalamıyorsunuz. Akşam sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak istiyorsunuz. Buna ihtiyacınız var. Onlarla bir şeyleri paylaşmak niyetindesiniz.

Aşk:

Bugün sürekli arayacak ve sürekli aranacaksınız. Aşkın ilk başlangıcının coşkusunu yaşıyorsunuz. Ama beri yanda içinizde, bu yeni ilişkiden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var.

İş:

Bugün yapacağınız bir görüşme iş ilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. Ama siz ilişkilerden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz. Bu görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünüyorsunuz.

Para:

Para sıkıntınızı belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirdiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşeceği umudunu taşıyorsunuz. Yakında küçük bir para haberiniz var.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Üçlü bir ilişki içinde bile bile sübjektif davranıyor, tartışma yaratıyorsunuz. Konuyla ilgili duygusal olmaya hakkınız olduğu yönünde de bir savunmanız var. Sonuçta olayı sorun haline getiriyorsunuz.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli istek, ihtiyaç ya da taleplerinizi net şekilde ortaya koyabilirsiniz. Kendi adınıza, istediğinizde, taleplerde bulunmanın hiç de zor olmadığını hissetsenizde, diğerleri bu tutumunuzu sert bulabilir ya da emir alıyorlarmış gibi hissedebilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Terazi burcundaki Ay?ın gece saatlerinden itibaren öğle saatlerine kadar biraz zorlayıcı etkisi mevcut. Bu durum ikili ilişkilerimizde gereğinden fazla net konuşmaları gündeme getirebilir. Açık sözlü olmanın da bir sınırı olabileceğini hatırlamanızda fayda var derim Niobe?ce. İkili ilişkilerimizde beklentilerimiz artabilir veya ilişkilerimizden dersler çıkartabilir, ikili ilişkilerimiz kanalıyla bilgi ve tecrübe edinebilir ya da bugünlerde kuracağımız ilişkilerin ileride faydasını görebiliriz. Ancak, dalgınlıklar, unutkanlıklar, kafa karışıklıkları, karışık düşünceler, konsantrasyon bozuklukları veya halsizlik ya da isteksizlik gibi ruh hali haftabaşından beri olduğu gibi birkaç gün daha devam ediyor bilginize? ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde keyif aldığınız uğraşlarınız için harcamalar yapabilirsiniz. İlişkilerinizde abartılı olmamaya çalışın. Gelecek ümitlerinizle ilgili yeni gelişmeler olabilir. İlerleyen saatlerde kendinizi çok daha özgür hissedebilirsiniz. İşten gelen destekler sizi rahatlatacaktır.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çevrenizde sizin öncülük yapabileceği bir aktivitenin başlangıcını yapacaksınız. Kendinizi ifade etme konusunda oldukça başarılısınız. Bugün iletişim konusunda göstereceğiniz başarı, çevrenize örnek teşkil olacak ve birçok kişi sizin görüşlerinizde yaralanabilecek. Olumsuzluklardan sıyrıldığınız anda, her şey sizin için güzel oluyor.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.