Aslan

Aslan burcu yorum arşivi

30 May 2024 Aslan burcu yorumu

Sadece size cazip gelen insanlarla dostluk geliştirmek gibi bir yanlışınız var. İnsan ilişkilerini gözlemeniz gerekiyor. Çok ortak yanı olmayan insanların da sıkı dostluklar kurabildiklerini göreceksiniz. Bu akşam bazı konuklarınız olacak. Bu ağırlamadan fazla memnun olmayacaksınız. Sizi gerecek bir tartışma yaşamak durumunda kalabilirsiniz.

Aşk:

Bugünlerde gözleriniz kapalı, sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Aşk, yaşamınızdaki önemini yitirmiş gibi. Sevda konusunda biraz silkelenmeniz gerekiyor. Herhalde yine yanlış bir adım atmaktan korkuyorsunuz.

İş:

Geliriniz hiç azımsanacak gibi değil. Çalışma ortamınızın değerini biliyorsunuz. Becerilerinizi mükemmel bir şekilde sergileyebiliyorsunuz. İşyeriniz de sizinle ilgili olumlu düşünüyor.

Para:

Bugünlerde biraz sıkıntıdasınız, büyük ödemeleriniz var. Sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz. Onları daha ileri tarihlere erteleyebilme olanağınız yok. İşinize sarılıp burada yükselmek durumundasınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Arkadaşlarınıza karşı biraz daha ilgili olmanız gerekiyor. Yoksa dost ve arkadaş ilişkilerinde itibar kaybına uğrayabilirsiniz. Biraz daha vefalı olmaya çalışmalısınız.

Aslan Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Diğerlerinin söylediklerini veya fikirlerini çok fazla ciddiye almamanız gereken birkaç günün içerisindesiniz. Kafa karışıklıklarına veya yanlış anlaşılmalara açık olunması gereksiz diyaloglara girmek yerine birkaç gün beklemenin daha doğru olacağına işaret ediyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta boyu hissedilen kafayı toplayamama, halsizlik, kararsızlık veya kafa karışıklığı hali hafta sonuna(özellikle Pazar günü) yayılabilir. Bazı konularda birbirimizden tamamen farklı şeylerden bahsetmemize rağmen aynı şeyden bahsediyoruz hissine kapılabiliriz. Hayatımızda bu hafta yer alacak konular her neyse, tamamen kavramak, gerçeklere ulaşmak veya doğru şekilde değerlendirmek için üç gün beklememizde fayda var. Üç gün sonra gerçekler ortaya çıkacaktır ya da karışıklıklar giderilecektir. ?

Aslan Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Günün ilk yarısında bazı ziyaretler ve konuşmalar dikkat çekebilir. Öğle sonrasında ev ve yakınları ilgilendiren işler içinde olabilirsiniz.

Aslan Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Maddi kısıtlamalar tarzınıza uygun değil. Bugün harcamalarınızı dikkatli yapmak zorundasınız. Bunun için, kırdığınız en yakın dostunuzun gönlünü almanın bir çare olduğunu unutmayın. Birlikte iyi işlere imza atabileceğinizi siz de biliyorsunuz. Günlük iş ilişkileri içinde karşılaştığınız insanlarda üstün nitelikler ararken, hiç beklemediğiniz yerlerden iş kaçırıyorsunuz.

Aslan Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Aslan Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün işinizle ilgili bazı sorunlar olsa da çabucak çözülecektir. Bugünkü emekleriniz önümüzdeki haftadan itibaren meyvelerini vermeye başlayacaktır. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Kendiniz biraz meditasyon yaparak değişime hazırlayın.