Balık

Balık burcu yorum arşivi

15 November 2022 Balık burcu yorumu

Kendinizi yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Fakat sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek ve önemsediğiniz işleri tamamlamak için büyük gayret göstereceksiniz. Bu arada patronlar ve ciddiye aldığınız kişilerin takdirini kazanacak ve kararlarınızı sürdürmeyi başaracaksınız. Aldığınız sorumluluklar ile başa çıkmak zor gelebilir fakat sabırlı ve anlayışlı olabilirsiniz. Böylece hem ilişkileriniz, hem de parasal konulara yönelik gelişmeler istediğiniz yönde olacak. Sabırlı ve kararlı davranmak için gayret göstermeniz gerekiyor. Bu arada istekleriniz değişiyor.

Balık burcunun bugün genel durumu

Ekonomik açıdan harika bir yükseliş yaşayacak ve talihin yanınızda olduğunu hissedeceksiniz. Dikkatlice takip edilmesi gereken inisiyatifler alabileceksiniz. Daha dikkatli olacaksınız ve geçici ilişkilere ve yakınlaşmalara ihtiyacınız olmadığını, tek ihtiyacınızın size bakacak biri olduğunu fark edeceksiniz.

Balık Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar sizi destekliyor ve niyetlerinize ulaşmanıza imkân verebilirler. Ancak çok saldırgan olmamaya ve önemli fırsatları kaçırma riskine girmemeye çalışın. Birinci dekantta doğanlar aşması çok kolay olmayan bazı engellerle karşı karşıya gelmek zorunda kalacaklar ancak sağduyulu ve sabırlı olabilirlerse kara bulutlar yavaş yavaş dağılmaya başlayacaklar.

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gizli kalan konularla ilgili gündeminiz değişebilir. Bilemediğiniz olaylar yüzünden kontrol kaybı yaşayabileceğiniz zamanlar olabilir. Kendinizi endişelerinize fazla kaptırmamaya özen göstermelisiniz. Otorite olarak gördüğünüz kişilerden destek alabilirsiniz. Sabırlı davranmanız gereken zamanlar içindesiniz.

Balık Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Balık Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Günü beklentiler üzerine kurgulamayın. Planlar ve realite uyuşmayabilir. Üzüntü ve strese sebep olan olaylar gelişebilir. Gün boyu sağlık hassasiyeti olası.