Balık

Balık burcu yorum arşivi

10 February 2023 Balık burcu yorumu

Hayal gücünüzü uyandıran konular ile ilgilenmek hoşunuza gidiyor ancak düşünceler zihninizin derinlerine inebilir ve bu durum yapmanız gereken pratik işlere odaklanmanız zorlaştırabilir. Buna karşılık hayal gücü gerektiren işler ve sanatsal faaliyetlerde bulunanlar için verimli bir gün. Bilincinizin derinlerinden yükselen gizli arzularınız uyanabilir ve bilinenden daha başka konuları araştırabilirsiniz. Bugün uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınız ile haberleşebilirsiniz ve eski bir arkadaşınız ile karşılaşabilirsiniz. Bu arada alacağınız teklifler sizi harekete geçirebilir.
 

Balık burcunun bugün genel durumu

Harcamalarınızı artırmamaya özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Alışveriş isteğinizin yoğunlaşması, artan masrafların yanında bu masraflar yüzünden tartışmaları da getirebilir.

Balık Burcu Kariyer Durumu

Maddi kaynakları ortak kullandığınız kişilerle aranızda dayanışmaya varan bir ilişki gündeme gelebilir. Fikirleri kabul ettirmeye çalışmak yerine uyum sağlamak ana konu olacaktır.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İstediğiniz ya da ihtiyacınız olan şeylere kavuşabileceğiniz günlerdesiniz. Dolayısıyla, bu amaçla hiç hoşlanmadığınız iş veya görevlerle meşgul olmanız gerekse bile, uzun vadeli geri dönüşlerini düşünerek gerekeni yapmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde fikir çatışmaları söz konusu olabilir. Fikrinde ısrarcı olan kişilerle uğraşılması gerekebilir. Oysa, önemli görüşmelerimizi öğle sonrası saatlere bırakabilirsek rahat diyaloglar kurmakla kalmayıp hayalci yaklaşımlar dahi geliştirebiliriz. Akşam saatleri manevi duygularımızı güçlendirip ruhsal veya dinsel çalışmalar yapmak için uygun görünüyor. Hastalıklara şifa veren etkilerden faydalanmaya bakalım. Ay?ın Akrep?te olması sevgi, aşk, tutku, şüphe, mistik konular türünde başlıkları da gündemimize taşıyacaktır. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni şeyler keşfetmenin sizi motive edeceği bir gündesiniz. Hobilerinizle ilgilenebilir ve bu konuda daha çok araştırma yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde işlerinizde duygusal baskı hissedebilirsiniz. Yaşayacağınız süreçlerde dingin kalmaya özen gösterin. Akşam saatleri sezgilerinizi kullanarak akışta kalabilirsiniz.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Düşüncelerinizde ısrar etmenizin hiçbir anlamı yok. Bugün bazı şeyleri farklı algılayacaksınız. Duygularınızı ifade ederken titiz davranıyor ve karşınızdaki kişi tarafından yanlış algılanıyorsunuz. Bugün duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Kendinize kızmaktan vazgeçmelisiniz.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Fikir ayrılıkları ancak doğru ve saygılı iletişim sayesinde aşılacak. Asla kabul etmem dediğiniz bazı kararlara uymak zorunda kalabilirsiniz. İnatlaşmak size zarar getirecek. Arkanızdan laf ettirmemeye yönelik davranmalısınız.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.