Balık

Balık burcu yorum arşivi

11 February 2023 Balık burcu yorumu

Sevinçli günler geçiriyorsunuz. Yakın çevrenizde sizi çok mutlu eden üstün başarılar var. Bunlardaki yadsınamaz payınız sizi mutlu ediyor. Alacağınız bir haber bir yolculuk yapmanıza neden olacak. Bu yolculuktan yaşamınızla ilgili yeni kararlarda dönebilirsiniz. Buna çevrenizdeki insanların çabaları da çok yardımcı oldu.

Aşk yaşamı:

Yüreğinizde bir dalgalanmaya hazırlıklı olun. Bayağı sallanacaksınız gibi görünüyor. Ama sizin ulu orta bir şey yaşamamaktaki kararlılığınız. Büyük olasılıkla bu heyecanın doğarken ölümüne neden olacak.

İş yaşamı:

Bir mesai arkadaşınıza programlı olarak kötülük örgütleniyor. İçine çekilmeye çalışıyorsunuz. Onun bunu fazlasıyla hak ettiğini düşünseniz de çok kararlı bir biçimde bu hazırlığın önünü kesmeye çalışacaksınız.

Para durumu:

Epeyce bir zamandır birikimlerinizi eritiyorsunuz. Bunun yerine masraflarınızı azaltma yolunu seçebilirsiniz. Sizi üzecek bir para kaybı görünüyor fakat bunu geri kazanacaksınız.

Bugün dikkat etmeniz gereken:

Bazı olayların fazlaca üstüne gidiyorsunuz. Bu şekilde sorunların çözüleceğine inanıyorsunuz. Bazı sorunların çözümü irade kadar da zamana endekslidir.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Geçtiğimiz günlerde ertelenen, aksilikler nedeniyle uygulamaya konulamayan veya yavaş ilerleyen iş ya da planlar hızlanabilir ya da bu tarihten itibaren hayatınızı daha planlı şekilde organize edebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Üç haftadır geri harekette olan, yanlış anlaşılmalara veya iletişim sorunlarına neden olan Merkür bu akşam doğru harekete geçiyor. Hemen olmasa da, birkaç gün içinde iletişim araçlarıyla, ulaştırma veya elektrik elektronik başlıklarındaki konularla ilgili aksiliklerin düzelmeye başladığını görebiliriz veya bazı işlerimiz daha rahat ilerlemeye başlayabilir. Kendimizi abartılı şekilde ortaya koymamayı veya tutarlı isteklerde bulunmayı ve kibirden uzak durmayı başarabilirsek ilişkilerimizin daha rahat akacağı veya işlerimizin istediğimiz şekilde gelişebileceği bir gündeyiz. Tartışmalardan uzak duralım. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Düşüncelerinizde ısrar etmenizin hiçbir anlamı yok. Bugün bazı şeyleri farklı algılayacaksınız. Duygularınızı ifade ederken titiz davranıyor ve karşınızdaki kişi tarafından yanlış algılanıyorsunuz. Bugün duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Kendinize kızmaktan vazgeçmelisiniz.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Eski hatalar, mazide edilmiş laflar ve unuttuğunuz sorunlar çözüme kavuşsun diye önünüze geldi geçtiğimiz haftalarda. Zihninizde gereksiz yer eden olumsuz hatıralardan arınma fırsatı oldu. Suskunluk ve içe atma dönemi bitiyor.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.