Balık

Balık burcu yorum arşivi

25 February 2023 Balık burcu yorumu

İdealist fikirlerinizle dikkat çekebileceğiniz görülüyor. Arkadaşlarınızla aranızda fikir uyuşmazlığından kaynaklanan tartışmalar çıkabilir. Daha dazla değer görmek ve saygınlık duymak isterken süreklilik taşıyan ilişkilerinize zarar vermeniz sözkonusu. Fazlasıyla esnek olmanız sizin çıkarınıza olacaktır.

Aşk:

Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bugün, aşk konusunda isabetli kararlar alacaksınız. Doğru tespitleriniz ve tutarlı tavırlarınızla partnerinizi fazlasıyla etkileyeceksiniz.

İş:

Mesleğinizde yapmak istediğiniz girişimler için uygun fırsatlar bulabileceğiniz bir gün. İletişimde yoğunluk yaşayabileceğiniz bu gün tasarlamadığınız gezilere çıkabilirsiniz.

Para:

Maddi konuları yönlendirmede oldukça becerikli oluşunuz çevrenize güven telkin ediyor. Sizinle ortak çalışmak ve yatırımda bulunmak isteyen kişilerle kazançlı başlangıçlar yapmanız muhtemel.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Çözülmesi zor problemlerin ya da çelişkili durumların ortasında kaldıysanız, olaylara uygun tepkiler verebilmek için, kapalı kapılar ardında olan biten şeyleri öğrenemeye ve ortaya çıkacak bilgileri beklemeye çalışmanızda fayda var. Zira olan biten olaylarla, sizin olduğunu sandıklarınız arasında fark olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oldukça yoğun ve iniş çıkışlı bir gündeyiz. Ay?ın Satürn, Güneş ve Neptün?le olumsuz, Mars ve Venüs?le olumlu açıları mevcut. Öğle sonrası ve akşam saatlerinde, isteksiz, kararsız, engellenmiş veya baskı altında hissedebiliriz ya da yanıltıcı ve belirsizlik içeren etkiler ne yöne ilerleyeceğimizi bilemememize neden olabilir zaman zaman. Özellikle akşam saatleri ve 15.00 civarı gerilime açık saatler olabilir. Sakinliğimizi korumamız durumunda ise, Mars?ın olumlu etkisini işlerimizi tamamlamak için kullanabiliriz. Haftabaşında ele aldığım olumsuz gökyüzü görünümü de bugün etkisini hissettirebilir. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ailenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde çift durumlu olaylarla ilgilenmek durumda kalabilirsiniz. İşlerinizde yavaşlama olabilir. Başkalarından alacağınız destekler var. Gün içinde keyif alacağınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla geçireceğiniz zamanlar var.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi olumlu bir şekilde birleştirebilirsiniz.. Sadece, çevrenize karşı gösterdiğiniz hoşgörüde daha dikkatli olun. Bu dönem içinde önemli olan; arzu etmediğiniz tüm konularınızı istekleriniz doğrultusunda yeniden düzenlemek olmalıdır. Ayaklarınıza ve bileklerinize özen gösterin.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Eviniz ve ailenizden birileri ilgili olarak hızlıca karar veren,inisiyatifi alıp harekete geçen bir rol üstleneceksiniz. Çabanızı anlamakta zorlananların uygulamada desteğini almak, sabırla niyetinizi anlatabilmenize bağlı.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.