Balık

Balık burcu yorum arşivi

08 March 2023 Balık burcu yorumu

Yaşamınızdaki düzeni devam ettirmeye çalışacağınız ve metotik olarak çalışmalarınıza devam edeceğiniz bir gündesiniz. Küçük sorunlar sizi rahatsız edebilir yada bunları gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz. Stresten uzak durmaya ve sağlığınıza özen göstermeye çalışmalısınız. İş ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde sakin tutumlar edinmelisiniz.

Aşk:

Aşk yaşamınızda daha çok karamsar etkiler altında kalacağınız ve geleceğe yönelik bazı endişeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Duygusal hayatınızda küçük sorunları büyütebilir ve önemli gerginlikler haline getirebilirsiniz. Aşk yaşamınızda yenilikler yapmaktan kaçınmalı ve istikrarı korumaya çalışmalısınız. Duygularınızı net olarak ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

İş:

İş yaşamınızda karşınıza beklemediğiniz abzı küçük sorunların çıkabileceği ve bu sorunları aşmak için çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. İş arkadaşlarınızla çeşitli uyumsuzluklar yaşayabilirsiniz yada gereksiz bazı gerginlikler oluşabilir. Metotik olarak günlük rutin işlerinize devam edeceksiniz ancak işlerinize her zamankinden daha fazla enerji harcamanız gerekebilir.

Para:

Maddi durumunuzda önemli ölçüde bir değişikliğin olmayacağı bir gündesiniz ve bütçenizi dengeli olarak düzenlemeye çalışacaksınız. Daha önceden planladığınız doğrultuda alışveriş yapabilir özellikle giyim konusunda harcamalarda bulunabilirsiniz. Maddi konularda genel anlada rahat etkiler altında olacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün iş yaşamınızda disiplinli çalışmalarınız sayesinde başarılı olabileceğiniz etkiler altındasınız. Ancak kendinizi yeniliklere fazla kapatmamaya çalışmalısınız.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Emir yağdıran kişilerin veya sizin bu tarz tavırlarınızın ortama hakim olmasına izin vermemelisiniz. Size dik dik bakan kişilere aynı keskin bakışlarla yanıt vermeniz, belli anlaşmalar veya pazarlıklar esnasında oluşan olumlu atmosferden zararla kalkmanıza neden olacaktır. Politik olmanız ise, fayda sağlayan taraf olmanızı sağlar. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde, sosyal, enerjik, arkadaşlarımızla, partnerimizle veya iş birliği içinde olduğumuz kişilerle aktif programlar yapabilir, iletişim halinde olabiliriz. İkili ilişkilerimizin ve iş birliklerimizin ön planda olduğu bir hafta sonundayız. İlişkilerde problemlerden veya tartışmalardan kaçınmak için dikkatli konuşmalı, ani tepkilerden, riskli hareketlerden kaçınmalı ve temkinli davranmalıyız. Aksi takdirde, sosyal ve hareketli hafta sonunu stresle kapatabiliriz. Uranüs ve Pluto arasında, görünür haldeki sert açı, bu hafta sonu (Cumartesiyi Pazara bağlayan gece saatlerinden sonra özellikle )ufak da olsa varlığını hissettirebilir. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde sizi duygusal açıdan bağlayan konular ve paylaşımlar içinde olabilirsiniz. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş burcunuzda ilerliyor ve organizasyon işlerden duygusal bir keyif alıyorsunuz. Bugün yeni bir sistem geliştirebilirsiniz. İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Aşkta şanslı dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Neptün'den önemli destek alıyorsunuz.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün haklı haksız mücadelelerine oldukça yatkınsınız. Durup dururken sizi fişekleyen, damarınıza basan insanlara olgunlukla yanıt vermeye çalışın. Haklı olmak değil, mutlu olmanın önemli olduğunu bolca hatırlatın kendinize.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.