Balık

Balık burcu yorum arşivi

01 April 2023 Balık burcu yorumu

İlginç bulup merakla eğildiğiniz konular, bugünlerde cazibesini arttırabilir. Hakkettiği ölçüde önemsediğiniz bir gelişmeyi, birkaç gün içinde tamamıyla kontrolünüz altına alacaksınız. Düzgün ve tutarlı olmaya çalıştığınız birtakım ilişkilerinizde, çabalarınızın karşılığını alamayabilirsiniz. Bu konuda, bazı kişilerde önyargıların hakimiyeti görülüyor.

Aşk:

Güzellikler içindesiniz, ama görmeniz gerekiyor. Hareketli kişiliğinizin aradığı kişi, çok yakın çevrenizde olabilir. Bugünlerde bu konudaki ataletten kurtulmanız gerekiyor.

İş:

Haftanın başında bir görüşmeniz var. Çok önemli olabilir. İş hayatınızın aksamalarını, yığılmalarını, yorgunluğunu beyninizde taşımadan geçireceğiniz iki gün, size direnç kazandırabilir.

Para:

Bir alacak verecek meselesinde taraflardan biri olacaksınız. Gelişmeler sizin çıkarınıza. Para sıkıntısı içine düşmekten çok çekiniyorsunuz. Bu nedenle harcamalarınıza azami ölçüde dikkat ediyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Duygusallıklar içinde girdiğiniz tartışmalarda savunmasız oluyorsunuz. Küskün tavırlarınız kimi sorunlara teslim olmanıza yol açabiliyor.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Farklı farklı kişilerin farklı farklı düşünceleri, istekleri ve ihtiyaçları olabilir. Budurmla yüzleşilmesi ve uzaşmaya çalışılması gereken bir gün. Zira, ertele ertele nereye kadar? Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün itibariyle belirsizlikler, kararsızlıklar ya da yavaş ilerleyen işler nedeniyle biraz sıkılabiliriz. Bugün Mars Boğa burcuna geçiyor. Boğaya geçen Mars hayattan fiziksel arzularımızı arttırırken, kendimizi daha güvende hissetmek istememize de neden olabilir. Yavaş ilerlediğinde anlmlı olacak işlerle ilgilenmek için uygun dönemde olacağız, ama hız arıyorsak, hata yapmaya açığız, unutmayın! 12 Mayıs?a kadar bu burçta kalacak olan Mars nedeniyle, bu tarihe kadar ülkemiz açısından (özellikle yönetici pozisyondaki kişiler veya tarım ya da toprakla ilgili konular düşünüldüğünde)da zorlayıcı olaylar gündeme gelebilir. Boğa burları hayatlarına çeki düzen verme veya imajlarını yenileme fırsatı bulabilirler bu süreçte. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma ortamında yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni düşünceler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı daha temkinli olmanızda fayda var. Yaratıcılığınızı iş hayatınıza taşıyabilirsiniz. Akşam saatlerinde masraflarınıza dikkat etmelisiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İçsel enerjinizi çevrenize hissettirmek istemediğiniz bir gün yaşayacaksınız. Arkadaş çevrenize duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Bunaldığınız anlarda, sorumluluklarınızdan kaçmak istiyor fakat sahiplenme duygunuz yüzünden, bir türlü bunu başaramıyorsunuz. Sade ve yumuşak yapınızın altında, çelik gibi bir irade var.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sağlık, temizlik ve hijyen konulu işler önümüze gelebilir. Her işe tek başına yetişemezsiniz. Bazı konularda destek ya da hizmet alabilirsiniz. Başkalarının becerisine de güvenmelisiniz. Tek iyi siz olmak zorunda değilsiniz.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.