Balık

Balık burcu yorum arşivi

08 April 2023 Balık burcu yorumu

Arkadaşlarınızla fikir ayrılığınız yüzünden bazı gereksiz tartışmalara girebilirsiniz. Onları alttan almalısınız ve unutmayın kimseye düşüncelerinizi kabullendirmek zorunda değilsiniz. Ailenize karşı yapacağınız hatalardan kaçının ve kısa vadede onlarla iyi geçinmeye çalışın.

Aşk:

Sevgilinize sürekli iyi niyetle yaklaşıyorsunuz ama her defasında onun ters tepkileriyle karşılaşıyorsunuz. Ona bu tutumunun sebebini sorun ve ilişkinizdeki belirsizliği ortadan kaldırın.

İş:

Bugün iş yerinizde gergin olacaksınız ve gereksiz yere iş arkadaşlarınızla tartışabilir, istemeden de olsa onların kalbini kırabilirsiniz. Duygusal anlamda zayıf bir gündesiniz.

Para:

Parasal durumunuzun iyi olmasına karşın yinede harcamalarınızdan kısıtlamalar yapıyorsunuz. Biraz hayatın tadını çıkarmaya çalışın. Bu şekilde paranızın bir anlamı kalmıyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İşlerinizdeki yoğunluk sebebiyle sağlık durumunuz bozulabilir. Kendinizi fazla yormamaya çalışın ve dinlenin.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanın yolları üzerine düşünmeniz gerekebilir. Birkaç gün daha enerjinizi, kaynaklarınızı, potansiyelinizi ve sabrınızı sonuna kadar zorlamanız gerekse de, kısa bir zaman sonra her şey yoluna girecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün için bazı kişilerin sözlerini duymazdan gelmemiz zor olabilir. Yapılanları ya da söylenenleri yüzeysel olarak değerlendiremeyebiliriz. Güçlü duygular hissedeceğimiz bir gün. Ancak, Merkür ve Pluton arasındaki bu olumsuz açı, daha önce üzerinde durmadığımız veya farkında olmadığımız konularda bilgi edinmemiz için olanak sağlayabilir. Dolayısıyla, başkalarıyla ya da olaylarla ilgili bilgi edinmek veya kendimizi daha iyi tanımak için olayları zorlayabiliriz. Sakin ve kararlı olmamız durumunda ilerleme sağlayabileceğimiz bir gün. Olaylara farklı açılardan yaklaşabiliriz ya da yenilenen şartlar ve durumlar bizi de farklı davranmaya ve bakmaya itebilir. Yaratıcılığımız, özgür düşünmek ve davranmak isteğimiz yüksek. Yine de, akşam saatlerinde ilişkilerde sınırları zorlamamakta ve kelimeleri seçerek kullanmakta fayda var. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni ufuklara açılmak istediğiniz bir gündesiniz. Öğrenmek istediğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi olgunlaştıracağınız konularla ilgilenebilirsiniz. Duygusal olarak endişe duyduğunuz olaylara yoğunlaşabilirsiniz. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmalısınız.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Siz güçlü savaşların insanı olduğunuz için, bugünkü sorunların üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Rakiplerinize dikkat etmelisiniz. Aşk konusunda, sevdiğiniz kişinin sosyal yaşantısını kıskanmakla hata ediyorsunuz. Onun çevre iletişimi en az sizin kadar güçlü. Ona hak vermelisiniz. Sağlığınızla ilgili karın kaslarınızı çalıştırmalısınız.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün inançlara yönelik çalışmalar, dua, meditasyon gibi şeyler size iyi gelecek. Bırakın kaygılarınızı. Daha fazla çaba ve kazanç, daha çok inanç sayesinde gelecek. Rehberlik edecek biri varsa bırakın önünüzü aydınlatsın.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.