Balık

Balık burcu yorum arşivi

09 April 2023 Balık burcu yorumu

Bugün güne neşeli ve mutlu başlayacaksınız. Bugün sabah saatlerinde tembelliğiniz üzerinizde olacak. Yapmanız gereken işleri yapmayı ihmal edebilir, bazı işlerinizi de yarım bırakabilirsiniz. Öğleden sonra biraz daha enerjik olabilir ve sabah yarım bıraktığınız işlerinizle uğraşabilirsiniz. Gün sonuna doğru yapacağınız bir telefon görüşmesi sizi üzebilir.

Aşk:

Aşk yaşantınızda sorunsuz günler geçiriyorsunuz. Sevgilinizi sonunda dize getirmeyi başardınız. Ona her istediğinizi yaptırabiliyor, ilişkinizi istediğiniz yöne doğru çekebiliyorsunuz.

İş:

İş yaşantınızda bazı şeyleri rayına oturtmayı başardınız. Fakat son günlerde işlerinizi aksatma ve gereği yapmama psikolojisi içindesiniz. Kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Para:

Parasal konularda çok tutumlusunuz. Aslında yeterince paranız var. Bunu başkalarına belli etmemeye çalışıyorsunuz. Tasarrufta olduğunuz bu günlerde gereksiz harcamalar yapmamak için kendinizi zor tutuyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı çevrenizdeki insanlara karşı sert ve kırıcı sözler söyleyebiliyorsunuz. Sözlerinize dikkat etmelisiniz.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Fiziksel durumunuzu, duygusal yaşamınızı veya işinizi ilgilendiren konularda yaşanan durağanlık yerini harekete bırakmaya başlıyor. Dolayısıyla sahalara dönebilir ve atacağınız gollerin ön antrenmanlarını yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yay burcundaki Ay?ın olumlu açıları akışkan bir günde olduğumuza işaret ediyor. Elimizdeki olanakları doğru şekilde değerlendirebilir, olumlu görüşmeler yapabilir, kendimizi daha rahat hissedebiliriz. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızda hareketli bir gündeminiz olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Bürokrasiyle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Annenizle ilgili konuları göz ardı etmemenizde fayda var. Keyif aldığınız konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle program yapmak iyi olabilir.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay, toplumsal ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Bugün, tavırlarınızda ve ilişkilerinizde inatçı bir tavır sergiliyorsunuz. İsteklerinizde diretmeniz hedeflerinize belirginlik getirecek. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni olaylar gündeme gelebilir. İşbirliği içinde olacağınız kişilerin önemini unutmamalısınız.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün önemli bir takdir ya da sonunda takdiri de getirecek bir yeni görev size sunulabilir. Beklentiniz değerinizin bilinmesi ve emeğinizin karşılığını almak ise, bugün bu amaca yönelik fırsatların karşınıza çıkması muhtemel.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.