Balık

Balık burcu yorum arşivi

10 April 2023 Balık burcu yorumu

Bugün işlerinizin yoğunluğu sizi yine gerilime sokabilir. Kendinizi her açıdan baskı altında hissediyorsunuz. Bu ruh hali içinde istemeden birisini gücendirebilirsiniz. Önemli olan özür dilemeyi bilmektir. İstemenize rağmen ailenize pek vakit ayıramıyorsunuz. Bir sitem alabilir, ya da imalı bir söz işitebilirsiniz. Sizi kızdırmaya çalışan kişi bugün de faaliyette.

Aşk:

Birlikte olduğunuz kişinin size yönelttiği suçlamalar sizi baskı altına almış. İlişkide iki tarafın da beklentileri olması çok doğal. Eğer bunları dikkate almazsanız o kişiyi kaybetmeniz yakındır.

İş:

İş alanındaki atılganlığınızın her zaman için faydasını görüyorsunuz. Bugün iş bağlantıları kurmanız ve karşınızdakini bir konuda ikna etmeniz gerekecek. Üstesinden tabii ki geleceksiniz.

Para:

Bugün parasal açıdan bir şanssızlık yaşayabilirsiniz. Paniğe kapılıp yatırımınıza dokunma eğilimine de girebilirsiniz ama bu konuda aceleci davranmayın. Günün sonuna doğru yeni duyumlar alabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Son zamanlarda farkında olmadan bazı düşmanlar edinmişsiniz. Duygusal olarak yıpranabilirsiniz.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Evinize veya ailenize odaklanmanız durumunda oldukça önemli gelişmeler sağlayabilirsiniz. Ancak bu esnada diğerlerinin istek ve ihtiyaçları için kendi istek ve ihtiyaçlarınızı arka plana almanız gerekmiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Güneş arasında oluşan görünüm, bizim için önemli konularda kendimizi ifade edebilmemize olanak sağlayacak ve bu olayın bizim için önemini fark etmemize ön ayak olacaktır. Zihnimiz açık. Kendimizi ifade etmenin yollarını rahatça bulabilir, karar almakta zorlanmayıp, açık zihnimiz sayesinde belli konuları daha çabuk kavrayabiliriz. Özellikle akşamüstü saatlerinden itibaren bu saydığım durumlar daha net kendini gösterebilir. Zira, o saatlere kadar Ay?ın boşlukta olması kısmen de olsa kararsızlık, isteksizlik veya belirsizlik nedeni olabilir ve işlerin daha yavaş akmasına sebebiyet verebilir. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Üstlerinizle ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için yaptığınız programlarda aksamalar yaşayabilirsiniz. Bürokratik konularla uğraşacağınız zamanlar olabilir. Annenizle ilgili konuları göz ardı etmemeye özen göstermelisiniz. Öğleden sonra uğraştığınız konularda fazla gerçekçi davranabilirsiniz.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır. Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için, kendinizi korumaya alacaksınız. Sahiplenme içgüdülerinizi kontrol altına almalısınız. Zihninizde yer edinen konumlara ulaşmak için gerekli tüm imkânlara sahipsiniz.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Günün ikinci yarısında toplumsal konulara ilginiz artacak. Olanı kabul etmek değil de size göre doğru olmadığını bildiğiniz bir şey için tepkinizi dile getirmek isteyeceksiniz. Her zamankinden fazla sorumluluk hissedeceksiniz.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.