Balık

Balık burcu yorum arşivi

14 April 2023 Balık burcu yorumu

Bugün genel olarak huzursuz bir gün geçireceksiniz. Aile bireylerinden birisi ile uzun zamandır aranız bozuk . Bugün istemediğiniz halde bu kişi ile aynı ortamda bulunacaksınız. Aranızdaki bu sorunların diğer aile fertleri tarafından eleştirilmesi söz konusu.

Aşk:

Bugün ilişkinizde bir takım gerginlikler yaşayacaksınız. Sevgilinizle karşılıklı duygusal problemler yaşayacak ve bunu aşmak için çok çaba harcamak zorunda kalacaksınız.

İş:

Bugün işyerinizde farklı konulara el atmak için zaman bulacaksınız ve fiziksel enerjinizi değişik alanlara taşımak isteyeceksiniz. İş yerinizde başarılı bir gün geçireceksiniz.

Para:

İşyerinizdeki gelişmeler para durumunuza da yansıyacak ve finansal açıdan çok rahatlayacaksınız. Bu durum sizde para harcama isteği uyandırabilir. Dikkatli ve bilinçli davranmalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Her şey sizin istediğiniz gibi olsun istiyorsunuz. Beklentilerinizin yanıtını alamadığınız zaman kırıcı olabiliyorsunuz.

Balık Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Elinize ender görülür nitelikte bilgiler geçebilir veya ortaya çıkan haberlere yorum getirmeniz gerekebilir. Ancak, alelacele bazı çıkarımlarda bulunmadan önce, gerçekten neler olup bittiğini veya bu bilgilerin neyin habercisi olduğunu anlamanızı sağlayacak diğer verilere de ulaşmanız gerekiyor olabilir, dikkat! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sıra dışı veya insanlık yararına fikirlerimizin ön plana çıkabileceği, sosyalleşme arzumuzun artacağı bir gündeyiz. Kova burcundaki Ay?ın Mars ve Jüpiter?le olumsuz açıları ufak tefek gerilimlere, inanç ya da ideolojilerle ilgili fikir çatışmalarına veya ?? ben bilirim ve ben en iyisiyim?? tarzı eğilimlere neden olsa da, akşam saatlerinde sıra dışı sayılabilecek ufak tefek hoş gelişme hoşumuza gidebilir. ?

Balık Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi kaynaklarınızla ilgili ümit edeceğiniz konular gündeme gelebilir. Bu konuda beklentileriniz artabilir. Öğlen saatlerinde yaşayacağınız tartışmaları fazla büyütmemeye özen göstermelisiniz. Kopmalar yaşanabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Abartıya kaçabilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın.

Balık Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İnatçı yapınızı bilenler, yenilikler konusunda sizi ikna edemiyorlar. Çevrenizin desteğini reddediyor, bildiğiniz konulardan şaşmıyorsunuz. Bugün, yanlış konularda ısrarcı davranmanız yüzünden, hatalara neden olabilirsiniz. Ailenizle ilgili ters giden bazı olayların, düzelmesine yardımcı olmanız gerekecektir.

Balık Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Söylenen sözleri çok fazla kafanıza takıyorsunuz. Kasıtlı olup olmadığı konusunda gereksiz evhamlar yapmayın. Bir şüpheniz varsa netleştirmek için karşınızdakinin amacını sorun. Belki de konu sizin için hemen kapanacaktır.

Balık Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.